Libnet.ro
UNICEF

11:15

Orban, despre cazurile de coronavirus la copii: cand se inchid scolile, din cauza infectiilor

Playtech Playtech,
Orban, despre cazurile de coronavirus la copii: cand se inchid scolile, din cauza infectiilor

Deschiderea scolilor din Romania continua sa fie sub semnul intrebarii, iar premierul Ludovic Orban a explicat de ce. Argumentele au fost prezentate intr-o interventie la Digi 24. intr-o. continuă pe Playtech

Orban, despre respingerea OUG privind cresterea etapizata a alocatiilor pentru copii: Pregatim argumentele pentru a putea sesiza la CCR

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul pregateste argumentele pentru a sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu respingerea de catre Parlament a ordonantei de urgenta care prevede cresterea etapizata a alocatiilor pentru copii.

Ludovic Orban, despre transferurile de la PSD la PNL: Au mai fost accidente Nimeni nu e inger

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se declara impotriva traseismului politic si sustine ca transferurile pe care PNL este acuzat ca le-a facut de la alte formatiuni politice sunt accidente care nu tin de decizia sa. Din cei care au venit, cei mai multi au fost in PNL, au fost luati aproape cu japca prin Ordonanta aia 55 cand era la guvernare PSD, a sustinut Orban.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Cand se deschid complet restaurantele

Ludovic Orban a anuntat, luni seara, cand s-ar putea redeschide restaurantele. Premierul a spus ca discutiile in acest sens au loc pe parcursul acestei saptamani. Astfel, redeschiderea restaurantelor ar putea avea loc, cel mai probabil, pe 1 septembrie, a declarat premierul Orban, luni seara, la Digi24.

Gianina din Las Fierbinti, primele declaratii despre nunta si copii: Ma incanta ideea unei familii numeroase

Anca Dumitra, actrita care o interpreteaza pe Gianina in serialul Las Fierbinti, viseaza la o familie numeroasa. Declaratii despre nunta si copii. Gianina din Las Fierbinti, declaratii despre familie, nunta si copii Desi in urma cu cinci ani visa sa aiba cinci copii, intre timp, anii au trecut si a realizat cu adevarat responsabilitatea de .

Orban, despre pensii: Vad politicieni care vorbesc ca o moara stricata despre o crestere cu 40%. Nu exista bani!

Premierul Ludovic Orban acuza ca in continuare sunt oameni politici care vorbesc ca o moara stricata despre majorari de venituri pentru diverse categorii sociale, inclusiv cresterea pensiilor cu 40%, pentru care nu exista bani.

Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Cel mai probabil de la 1 septembrie. Intentia mea e ca in cursul acestei saptamani sa luam o decizie

Premierul Ludovic Orban anunta ca Guvernul discuta despre posibilitatea deschiderii restaurantelor, intrucat situatia in care acestea ar ramane inchise ar afecta si mai mult activitatea hotelurilor. Aceasta ar putea avea loc cel mai probabil de la 1 septembrie, in anumite conditii, afirma el.

Orban, despre reluarea competitiilor sportive cu spectatori: Va fi foarte greu E greu sa controlezi galeriile

Premierul Ludovic Orban a vorbit luni seara despre reluarea competitiilor sportive cu spectatori spunand ca va fi foarte greu de pus in practica, mai ales la sporturile unde exista galerii, deoarece acestea, prin specificul lor, stau compacte, nu vor vrea sa respecte distanta necesara si nici sa poarte masti deoarece oamenii din galarii isi sustin echipa cantand sau tipand.

ORBAN DESPRE REDESCHIDEREA RESTAURANTELOR: Am solicitat grupului tehnic sa evalueze. Voi avea o intalnire cu reprezentantii din HoReCa

Ludovic Orban a anuntat ca a solicitat o evaluare a specialistilot din grupul tehnic privind redeschiderea restaurantelor. Premierul a adaugat ca va avea in aceasta saptamana o intalnire cu reprezentantii din industria HoReCa pentru a discuta aspecte despre subiect, conform news. ro.

Ludovic Orban, despre mastile destinate persoanelor vulnerabile: Contractul va fi reziliat in cazul in care castigatorul licitatiei nu le livreaza luni

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit despre licitatia pentru mastile destinate persoanelor vulnerabile, duminica, si a anuntat ca va fi reziliat contractul in cazul in care cei care castigatorulnu.

Premierul Ludovic Orban, despre votarea motiunii de cenzura: Ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor cu care ne confruntam

Votarea motiunii de cenzura ar insemna o problema pentru Guvern pentru a face fata provocarilor imensecu care se confrunta in acest moment, sustine Ludovic Orban. Pe de alta parte, premierul sustine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2654 seconds )