Libnet.ro
UNICEF

12:45

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Nu e un pericol necunoscut, e un pericol care este cunoscut si trebuie tratat ca virus de gripa obisnuit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Nu e un pericol necunoscut, e un pericol care este cunoscut si trebuie tratat ca virus de gripa obisnuit

Premierul interimar, Ludovic Orban, sustine ca nu este un pericol necunoscut COVID 19, coronavirus, ci este cunoscut si trebuie tratat ca un virus de gripa obisnuit. El a mai spus ca au fost luate masuri pentru limitarea raspandirii coronavirusului in tara noastra. continuă pe Ziarul Bursa

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Romania are un risc mai mare, pentru ca avem foarte multi romani in Italia

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

Orban, despre coronavirus: Romania are un risc mai mare. Solicitarea facuta Politiei de Frontiera

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

INTERVIU Tot ce trebuie sa stii despre coronavirus - cum sa te feresti de virus si de ce nu trebuie sa mergi direct la spital daca ai simptome: Ar trebui sa o lasam mai moale cu mall-urile si aglomeratiile in aceasta perioada

Simptomele infectiei cu temutul coronavirus, care a provocat peste 2. 500 de decese in China si a ucis 6 oameni si in Italia, seamana foarte mult cu cele ale unei banale raceli, mai ales in cazul formelor usoare de imbolnavire aproximativ 95% din totalul cazurilor), sau cu cele ale gripei, explica, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Adrian Marinescu, medic specialist in boli infectioase la Institutul Matei Bals din Bucuresti. 10 lucruri despre coronavirus. Recomandarile Ministerului Sanatatii12 intrebari si raspunsuri despre coronavirus. Ghidul Ministerului Sanatatii si DSU.

Mediastandard.ro: Reactiile exagerate despre coronavirus ale presei, vizate de CNA: Trebuie sa aiba prioritate pozitiile oficiale comunicate

Consiliul National al Audiovizualului a luat in vizor reactiile alarmiste si exagerate ale presei, pe tema coronavirus. Televiziunilor si radiourilor de pe teritoriul Romaniei li s-a amintit ca trebuie sa trateze subiectul in mod serios, in incercarea de a informa publicul.

Singura veste buna despre coronavirus: categoria de varsta care este imuna

Numarul bolnavilor de coronavirus creste in fiecare zi, in diverse colturi ale mapamondului. Se pare totusi ca exista o categorie de varsta care a fost ocolita. La momentul redactarii acestui material, exista 79. 774 de cazuri confirmate de coronavirus, la nivel global. Cele mai multe dintre ele au fost depistate in China. Desi au murit deja .

Ionel Danca: PSD, ultimul care ar trebui sa vorbeasca despre coronavirus. Cand am venit la guvernare, stocurile de material sanitar de urgenta din rezervele statului erau goale (VIDEO)

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului interimar Ludovic Orban, sustine ca politicienii din PSD sunt ultimii care ar trebuie sa mai aiba curajul sa vorbeasca pe tema coronavirus, in conditiile in.

O gluma proasta despre coronavirus l-ar putea costa cariera: gestul stupid facut de o vedeta

In aceasta perioada, coronavirus este un subiect foarte sensibil, iar orice gluma pe marginea acestui subiect de poate costa scump, dupa cum a aflat o vedeta din Marea Britanie. Dele Alli este un fotbalist in cadrul echipei Tottenham. in urma cu cateva zile, tanarul a postat pe Snapchat un clip menit sa fie amuzant pe .

Marile teorii ale conspiratiei despre coronavirus

Sunt atat de multe, incat pot umple volume. Unele reluand vechile si niciodata prafuitele acuzatii conform carora Marea Oculta a incercat din nou sa loveasca in fundamentul civilizatiei umane. Care este proiectul sau malefic?.

Ce spune Raed Arafat despre existenta unui medicament care ar putea trata coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, incearca sa calmeze nevroza in masa creata de raspandirea infectiei cu Coronavirus si roaga oamenii sa nu se panicheze inutil, sa primeasca cu simt critic orice informatie care nu are surse credibile si, mai ales, sa nu creada orice se arunca pe social media, cu privire la .

Andrei Caramitru: Ce stiri false vor fi generate de Biserica Ortodoxa despre coronavirus

Fostul consilier al liderului USR Dan Barna, Andrei Caramitru, vine cu o lista de stiri false, care, spune el, vor fi propagate de Biserica Ortodoxa Romana si de trusturile media ale mafiei, despre coronavirus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )