Libnet.ro
UNICEF

05:15

Orban, despre criticile lui Bogdan: Membrilor PNL nu le plac aceste iesiri publice

România Liberă România Liberă,
Orban, despre criticile lui Bogdan: Membrilor PNL nu le plac aceste iesiri publice

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca membrilor partidului nu le plac iesirile publice de ge. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, despre legea PSD privind majorarea pensiilor: E o aberatie sa faci lege in care sa prevezi pe 4-5-6 ani. De ce PSD nu au prevazut cresterea pensiilor pe 100 de ani? (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor si liderul PNL, a declarat, marti, ca pensile ar trebui recalculate pe baza contributivitatii. A mai punctat, de asemenea, ca eventualele majorari de pensii ar.

Orban despre negocierea functiilor in Coalitie: intr-o saptamana, doua vom finaliza discutiile Toate cele trei partide vor prefectul de Bihor

PNL va avea 23 de prefecti, USR PLUS - 14 prefecti iar UDMR - 5 prefecti a anuntat, marti, presedintele PNL, Ludovic Orban. in ceea ce priveste negocierile din interiorul partidului referitoare la functiile de secretari de stat si sefi de agentii guvernamentale, Orban a spus ca propunerile filialelor sunt analizate de catre o comisie interna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )