Libnet.ro
UNICEF

09:45

Orban despre Firea: Sa reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat in administratia Bucurestiului

România Liberă România Liberă,
Orban despre Firea: Sa reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat in administratia Bucurestiului

Premierul Ludovic Orban a declarat referitor la declaratiile Gabrielei Firea ca PSD il cheama in Par. continuă pe România Liberă

Orban, dupa ce Firea a anuntat ca vrea sa il cheme la raport: Doamna ar trebui sa reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat in administratia Bucurestiului

Premierul Ludovic Orban a reactionat dupa ce prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a anuntat ca PSD il va chema la raport in Parlament pe tema proiectului de buget, spunand ca doamna ar trebui sa reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat in administratia Bucurestiului si la cheltuielile nesabuite facute cu clientele adunate din randul PSD-ului din toate localitatile din jurul Bucurestiului.

Ludovic Orban, despre noile restrictii pentru combaterea pandemiei. Ce ii asteapta pe cetateni

Informatii de ultima ora din partea premierului, Ludovic Orban. Acesta a anuntat ce i-ar putea astepta pe romani in urmatoarea perioada, cu privire la restrictiile de circulatie in timpul noptii. De asemenea, acesta a mentionat si categoria de persoane care va putea circula in spatii deschise fara masca. Romania asteapta rezultatele masurilor din alte tari .

Orban, despre USR: Nu au castigat nimic din mesajul coroziv prin care ne ataca de dimineata pana seara. Cum sa il ataci pe cel cu care vrei sa faci o intelegere?

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, crede ca Uniunea Salvati Romania nu a castigat nimic din mesajul corozivcu care ataca PNL de dimineata pana seara si se intreaba cum este posibil sa ataci partenerul cu care vrei sa faci o intelegere, considerand ca USR nu este credibil cu un astfel de mesaj. Orban se declara convins ca aceste lucruri se vor opri mai devreme sau mai tarziu.

ORBAN, DESPRE NOI RESTRICTII: Asteptam sa vedem efectul masurilor pe care le-am luat si efectele din alte tari ale interzicerii circulatiei in timpul noptii

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca deocamdata nu vor fi impuse noi restrictii din cauza epidemiei, autoritatile asteptand sa vada efectul masurilor pe care le-au luat si efectele din alte tari ale interzicerii circulatiei in timpul noptii. Orban a anuntat insa ca vor fi exceptii de la portul mastii in aer liber, relateaza G4media.

ORBAN, DESPRE LOCURILE LA ATI: Avem o problema in Bucuresti, e adevarat, dar deja s-au luat decizii

Premierul Ludovic Orban a declarat referitor la problema la nivelul spitalelor din Bucuresti la sectiile de terapie intensiva ca au fost luate niste decizii in acest sens si a fost crescuta capacitatea la ATI. Seful Executivului a adaugat ca Spitalul Colentina redevine unitate medicala suport COVID si acolo sunt cateva sute de paturi si 30 la terapie intensiva si a fost pus in functiune spitatul Nasta, iar Malaxa vatrata bolnavi COVID in cursul saptamanii. Orban a mai spus ca obiectivul este cresterea capacitatii si in spitalele Matei Bals, Witing, Babes si Spitalul Judetean Ilfov, relateaza news. ro.

Ludovic Orban, despre USR: Nu au castigat nimic din mesajul asta coroziv prin care ne ataca pe noi de dimineata pana seara

Premierul Ludovic Orbaneste de parereca Uniunea Salvati Romania nu a castigat nimic din mesajul corozivcu care ataca liberalii de dimineata pana seara. Presedintele PNL se intreaba.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre carantina nationala: Nu avem in discutii o astfel de eventualitate in momentul de fata

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca nu se discuta despre reinstituirea carantinei la nivel national in Romania, acesta afirmand ca s-au luat masuri pentru prevenirea raspandirii pandemiei de.

Orban despre carantina: Nu avem in discutii o astfel de eventualitate

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, in cadrul vizitei oficiale in Franta ca masurile pentru st.

Orban, despre locurile la ATI: Avem o problema in Bucuresti, dar deja s-au luat decizii. A fost crescuta capacitatea la terapie intensiva si va mai creste

Premierul Ludovic Orban a declarat, referitor la problema la nivelul spitalelor din Bucuresti la sectiile de terapie intensiva, ca au fost luate niste decizii in acest sens si a fost crescuta capacitatea la ATI. Seful Executivului a adaugat ca Spitalul Colentina redevine unitate medicala suport COVID si acolo sunt cateva sute de paturi si 30 la terapie intensiva si a fost pus in functiune spitatul Nasta.

Ludovic Orban, despre restrictionarea circulatiei in timpul noptii: Vrem sa vedem efectele din alte tari (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca autoritatile au in vedere posibilitatea introducerii unor restrictii de circulatie in timpul noptii, insa o decizie in acest sens va fi luata dupa ce se va.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )