Libnet.ro
UNICEF

23:15

Orban, despre USR: Atitudinea ii plaseaza umar la umar langa PSD Le-am cerut colegilor mei sa nu raspunda la niciun fel de atac

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre USR: Atitudinea ii plaseaza umar la umar langa PSD Le-am cerut colegilor mei sa nu raspunda la niciun fel de atac

Ludovic Orban se declara mahnit de atitudinea USR din ultima perioada, sustinand ca aceasta ii plaseaza umar la umar langa PSD si ca le-a cerut liberalilor sa nu raspunda atacurilor USR. continuă pe Hotnews

ORBAN, DESPRE REPREZENTANTII USR: Aceasta atitudine ii plaseaza umar la umar langa PSD

Premierul Ludovic Orban spune ca este mahnit de atitudinea pe care o au reprezentantii USR in ultima perioada si crede ca aceasta ii plaseaza langa PSD.

Ludovic Orban, despre votul de investitura a Guvernului: Daca nu se aduna cvorum este vina PSD (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a sustinut, joi, ca daca nu va fi intrunit cvorumul la sedinta de plen de luni, 24 februarie, cand este programat votul de investitura al noului Guvern, vina va fi a celor de la.

ORBAN, DESPRE ATITUDINEA ADOPTATA DE REPREZENTANTII USR: Nu voi raspunde in niciun fel acestor atitudiuni pe care nu le consider normale

Premierul Ludovic Orban spune ca este mahnit de atitudinea pe care o au reprezentantii USR in ultima perioada si crede ca aceasta ii plaseaza langa PSD.

Ce spune Orban despre inlocuirea alocatiilor copiilor cu vouchere. Raspunsul asteptat cu nerabdare de romani

Despre subiectul inlocuirii alocatiei copiilor cu vouchere, Premierul Ludovic Orban a revenit asupra subiectului si a spus ca nu a lansat niciodata aceasta ipoteza pentru Romania, ci doar ca a dat exemplul altor tari in care se aplica aceasta varianta. Ce spune Orban, despre inlocuirea alocatiilor copiilor cu vouchere Ludovic Orban a facut declaratii despre .

Ludovic Orban, despre atitudinea celor din USR: Nu mi se pare fireasca. Daca asa considera ca pot obtine castig electoral, e o greseala din partea lor

Ludovic Orban s-a aratat dezamagit de atitudinea nefireasca a celor din USR, dupa ce acestia l-au criticat pe Klaus Iohannis fiindca a numit sefii marilor parchete fara avizul CSM. Liderul PNL a mai spus ca USR joaca politic cu scopul de a obtine un scor bun in alegeri.

Orban, despre votul de investire: PSD vrea sa boicoteze o procedura constitutionala

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi, referitor la faptul ca PSD vrea sa boicoteze votul pentru investirea Guvernului Orban II, ca social-democratii vor fi exclusiv responsabili pentru intrunirea cvorumului in Parlament.

Orban, despre inscrierea lui Chirica in PNL: Nu mai are nicio legatura cu PSD de 3 ani. A fost opozantul lui Dragnea

Ludovic Orban a comentat, joi, in legatura cu cooptarea primarului Iasului Mihai Chirica in PNL, ca acesta nu mai are nicio legatura cu PSD de cel putin trei ani si a devenit opozantul lui Liviu Dragnea de cand a protestat fata de celebra OUG 13 privind legile justitiei.

Ludovic Orban, despre cursul euro-leu: Nu exista niciun motiv de panica Economia este stabila

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca nu exista niciun motiv de neincredere, de panica, iar situatia economica este foarte stabila in contextul in care cursul BNR a egalat minimul istoric in raport cu euro. Nu ii mai speriati pe romani cu cresterea dobanzilor, chiriilor. Acolo unde sunt calculate chiriile in euro poate fi o crestere, dar nu este o crestere care sa ii sperie pe romani. Economia este stabila, a subliniat Orban.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE GREEN DEAL: Va trebui sa ne facem un plan care sa prevada toate domeniile afectate

Premierul interimar, Ludovic Orban, a declarat joi ca tara noastra trebuie sa aiba un plan in legatura cu Green Deal, care sa identifice toate activitatile economice care vor fi afectate si, mai ales, cum pot fi prevenite efectele pe care le pot genera reglementarile aferente.

UPDATE Orban, despre numirea sefilor parchetelor in pofida avizelor negative ale CSM: Reamintesc ca si Laura Kovesi a avut aviz negativ de la CSM cand a fost numita

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat joi despre numirile facute de presedintele Klaus Iohannis la conducerea Parchetului General si a DIICOT in pofida avizelor negative ale CSM, Orban tinand sa reaminteasca faptul ca si Laura Codruta Kovesi a avut avizul negativ al CSM si cand a fost numita procuror general, si cand a fost numita la sefia DNA. Consider ca propunerile sunt corecte, rezultatul unui proces de selectie obiectiv si fara partizanat, a spus Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )