Libnet.ro
UNICEF

14:45

Orban, despre Valean: Am actionat sub imperiul urgentei. Nu am incalcat intelegerea cu USR

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre Valean: Am actionat sub imperiul urgentei. Nu am incalcat intelegerea cu USR

Ludovic Orban a declarat ca decizia de a trimite propunerile pentru functia de comisar european a fost luata sub imperiul urgentei, Romania fiind printre ultimele tari fara un comsiar european. Premierul a mai subliniat ca nu considera ca a incalcat intelegerea cu USR. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre desemnarea Adinei Valean drept comisar european: Presedintii celor doua Camere vor primi joi adresa mea in care le-am solicitat audierea candidatului in comisiile de specialitate(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca presdintele viitoarei Comisii Europene l-a anuntat oficial ca a ales-o pe Adina Valean drept candidat al Romaniei pentru functia de comisar european pe Transporturi. in.

Anuntul lui Ludovic Orban: Adina Valean si Siegfried Muresan propunerile Romaniei pentru comisarul european

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa sedinta de Guvern la care a participat si presedintele Klaus Iohannis, ca propunerile Romaniei pentru postul de comisar european pe Transporturi sunt.

Ludovic Orban, despre situatia de la CNAIR: A fost o chestiune premeditata. PSD a boicotat plenul pentru ca mai avea de inchis niste socoteli, sa-si mai stearga niste urme (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la situatia de la Compania Nationala de Administrare a Infrstructurii Rutiere CNAIR), ca a fost o chestiune.

Noi precizari ale lui Orban despre cresterea salariului minim. Vrem sa luam decizia pe baza unor indicatori economici

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca Executivul va lua o decizie in privinta cresterii salariului minim in urma unei analize a efectelor acestei masuri, avand la baza indicatori economici obiectivi si in urma consultarii cu partenerii sociali, patronate, sindicate, societate civila.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )