Libnet.ro
UNICEF

11:00

Orban, despre veniturile mici din ultimul an: Sunt un om foarte modest. Nu am aplecare spre a trai pe picior mare

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre veniturile mici din ultimul an: Sunt un om foarte modest. Nu am aplecare spre a trai pe picior mare

Ludovic Orban a confirmat faptul ca in ultimul an a trait cu un venit de 3. 000 de lei pe luna, declarand ca nu s-a imbogatit din veniturile obtinute din functii publice. Premierul a precizat ca este un om foarte modest care nu are aplecare spre a trai pe picior mare. continuă pe Hotnews

Va fi sau nu o criza economica in Romania, in 2020? Ce spune Ludovic Orban despre pensii

Premierul Ludovic Orban nu crede ca va exista o criza economica. El ii asigura pe romani ca nu exista motive reale de ingrjorare intrucat spera chiar ca masurile Guvernului sa contribuie la o crestere economica. Ludovic Orban da asigurari ca romanii nu vor traversa o noua criza economica si i-a asigurat pe varstinci ca pensiile .

Fabricile de medicamente din Romania sunt tinta unor interese

Fabricile de medicamente din Romania sunt tinta unor interese care, prin manipularea taxei clawback.

Dezastru climatic. Zeci de orase, acoperite de ape in 30 de ani. Ce zone din Romania sunt amenintate

Doua treimi din suprafata Pamantului este acoperita cu apa si aproape 97% din aceasta este apa sarata. Cumva faptul ca in viitor, unele orase vor fi acoperite de apa, nu mai reprezinta chiar un element de noutate, cu atat mai mult cu cat si trecutul ne ofera lectii pretioase. Acest scenariu din viitor amintit mai .

LUDOVIC ORBAN DESPRE MODIFICARILE IN DOMENIUL JUSTITIEI: Este fundamental ca aceste modificari sa treaca cu orice risc

Premierul Ludovic Orban spune ca modificarile pe care Guvernul vrea sa se le aduca in domeniul justitiei prin asumarea raspunderii sunt necesare pentru ca, altfel, activitatea instantelor ar urma sa fie paralizata.

Ludovic Orban, despre recursul compensatoriu dupa abrogare: Vor beneficia in continuare cei aflati acum in penitenciare si cei care au comis infractiuni pana la momentul abrogarii

Abrogarea legii recursului compensatoriu va genera efecte doar pentru viitor, pentru ca recursul compensatoriu li se va putea aplica celor care se afla acum in penitenciare, pentru pedeapsa pe care au executat-o pana la momentul abrogarii legii, celor care sunt judecati astazi si, de asemenea, celor care au comis infractiuni pana la momentul abrogarii.

Temperaturile din ultimul deceniu confirma un viitor sumbru: avertismentul OMM

Numarul avertismentelor legate de incalzirea globala a crescut foarte mult in ultimul an, dar avem din ce in ce mai multe motive de ingrijorare. Organizatia Meteorologica Mondiala a.

Ludovic Orban, despre rezultatele Romaniei la testele PISA: Cresterea calitatii in educatie trebuie facuta prin masuri de substanta si nu prin masuri cosmetice

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, in contextul rezultatelor slabe ale Romaniei la testarea PISA 2018, ca sporirea calitatii educatiei trebuie facuta prin masuri de substanta si nu prin masuri co.

Orban, despre schimbarea lui Toader din functia detinuta in Comisia de la Venetia: Ne-am gandit la acest lucru. Se plange degeaba deocamdata

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul nu a facut inca niciun demers privind schimbarea lui Tudorel Toader din pozitia de reprezentant al Romaniei in Comisia de la Venetia, dar ca iau in calcul aceasta posibilitate.

Ce spune premierul Ludovic Orban despre o criza economica in Romania

Premierul Ludovic Orban este de parere ca nu vom avea o criza economica in anul 2020, deoarece spera ca masurile Guvernului sa aduca crestere econmica.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )