Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban: Dragnea sa o tina acasa pe Dancila. Daca o mai lasa sa umble libera prin lume, va ajunge un pericol la adresa relatiilor internationale ale Romaniei

Adevărul Adevărul,
Orban: Dragnea sa o tina acasa pe Dancila. Daca o mai lasa sa umble libera prin lume, va ajunge un pericol la adresa relatiilor internationale ale Romaniei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a cerut liderului PSD, Liviu Dragnea, sa o tina acasa pe Viorica Dancila si sa nu o mai lase sa umble libera prin lume, dupa ce aceasta a confundat capitala Muntenegru cu cea a regiunii Kosovo. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, atac dur la Liviu Dragnea: Sa o tina acasa pe Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii cere liderului social-democrat, Liviu Dragnea, sa o tina acasa pe premierul Viorica Dancila dupa gafa monumentala comisa in Muntenegru, cand a confundat capitala.

Orban: Dragnea s-o tina acasa pe Dancila, sa n-o mai lase libera prin lume

Liviu Dragnea sa o tina acasa pe Viorica Dancila si sa nu o mai lase sa umble libera prin lume, a declarat presedintele PNL, dupa ce Dancila a confundat capitala Muntenegrului cu cea a regiunii Kosovo.

Dancila, cel mai prost prim-ministru din istoria Romaniei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca Viorica Dancila este cel mai prost prim-ministru din istoria Romaniei si spune ca liderii social-democrati se poarta de parca ar fi in campanie electorala, promitand cresteri de pensii.

Orban: Dragnea si Tariceanu sunt ultimii oameni care pot promova valorile familiei traditionale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, legat de organizarea referendumului pentru modificarea Constitutiei pe 30 septembrie sau prima duminica da lunii octombrie, ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sunt ultimii oameni care ar trebui sa promoveze valorile familiei traditionale, relateaza Mediafax. De asemenea, Orban a spus ca liberalii vor vota la referendumul pentru redefinirea familiei potrivit propriei constiinte.

Inteligenta artificiala nu va mai lasa Windows sa instaleze update-uri sau sa reporneasca PC-ul in timp ce lucram

Microsoft a anuntat ca momentul pentru instalarea actualizarilor de Windows si restartarea sistemelor pentru aplicarea modificarilor va fi ales cu ajutorul inteligentei artificiale, astfel incat sa nu se mai produca in cele mai nepotrivite momente pentru utilizator.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )