Libnet.ro
UNICEF

07:45

Orban, dupa ce Primaria Capitalei a cerut aproape 700 de milioane de lei: O neobrazare. Adica ce vrea? Sa platim noi factura pentru companiile de nababi infiintate de Firea? (VIDEO)

B1 B1,
Orban, dupa ce Primaria Capitalei a cerut aproape 700 de milioane de lei: O neobrazare. Adica ce vrea? Sa platim noi factura pentru companiile de nababi infiintate de Firea? (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Guvernul nu va accepta cererea Primariei Capitalei de a primi 677 de milioane de lei din fondul de rezerva, avand in vedere ca municipalitatea a primit deja 100 de. continuă pe B1

Reactia premierului Orban dupa ce Primaria Capitalei a cerut bani: Mi se pare o neobrazare!

Atac fara precedent lansat de premierul Ludovic Orban la adresa primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Orban, dupa ce Gabriela Firea a cerut Guvernului peste 677 de milioane de lei: O neobrazare. Nu dam bani pentru companiile de nababi infiintate de Firea

Premierul Ludovic Orban a calificat drept neobrazare cererea primarului Capitalei, Gabriela Firea, de alocare a 677 de milioane de lei, anuntand ca nu va accepta sa plateasca factura pentru companiile de nababi infiintate de Firea.

Gabriela Firea il provoaca pe Ludovic Orban sa candideze la Primaria Capitalei

Gabriela Firea i-a propus, vineri, prim-ministrului Ludovic Orban sa candideze pentru un mandat la Primaria Capitalei.

Primaria Capitalei a finalizat studiul de fezabilitate pentru Spitalul Metropolitan Firea: in martie 2020 vom incepe lucrarile

Primaria Capitalei a finalizat studiul de fezabilitate pentru Spitalul Metropolitan, indicatorii tehnico-economici urmand sa fie supusi aprobarii Consiliului General la sedinta din luna decembrie, a anuntat miercuri primarul general, Gabriela Firea. Primarul promite ca in luna martie 2020 vor incepe lucrarile. Spitalul va avea 1000 de paturi, sali de operatii, spatii de cazare pentru rudele pacientilor internati, o cresa si o gradinita. Gabriela Firea a declarat ca investitia este estimata la circa 400 milioane de euro.

FOTO Primaria Capitalei a finalizat lucrarile de reabilitare a fatadei Palatului Imobiliara de pe Calea Victoriei si a unei cladiri de pe Calea Mosilor 27

Primaria Capitalei a finalizat lucrarile de reabilitare a fatadelor cladirilor de pe Calea Victoriei nr. 48-50 - Palatul Imobiliara, si Calea Mosilor 27. Imobilele sunt monument istoric si se aflau intr-o stare avansata de degradare. Lucrarile au fost realizate de Compania Municipala Consolidari, au durat trei luni si au costat 6,7 milioane lei.

Cum arata ultimul sondaj pentru Primaria Capitalei, potrivit lui Nicusor Dan. Pe ce loc s-ar clasa Gabriela Firea

Nicusor Dan a facut cateva declaratii recent, cand a dezvaluit cum arata cel mai nou sondaj pentru Primaria Capitalei, dar si pe ce loc se claseaza Gabriela Firea. Totodata, acesta a oferit detalii de despre disputa sa cu Vlad Voiculescu de la PLUS, sustinand ca totul urmeaza sa se decida la nivelul aliantei. Cum arata .

Primaria Capitalei vrea sa introduca autobuze scolare la alte 4 unitati de invatamant din Sectoarele 1 si 6

Primaria Capitalei vrea sa extinda proiectul cu autobuzele scolare la alte 4 unitati de invatamant din Sectoarele 1 si 6, respectiv Scoala Gimnaziala Pia Bratianu, Scoala Gimnaziala Herastrau, Scoala Gimnaziala nr. 279, Scoala Gimnaziala Sfantul Andrei. Cele patru scoli au in total circa 6. 750 elevi. Primaria Capitalei a demarat in toamna, un proiect pilot, la Scoala Hamburg, unde invata 2. 500 elevi, iar acesta a fost un succes, avand peste 1. 100 de beneficiari.

Licitatia pentru achizitia a 100 de tramvaie noi in Bucuresti: Decizia prin care turcii de la Durmazlar au fost declarati castigatori, anulata Primaria Capitalei trebuie sa reevalueze ofertele

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) a admis in parte contestatia facuta de Astra Vagoane Calatori la licitatia organizata de Primaria Capitalei pentru achizitia a 100 de tramvaie noi, potrivit datelor publicate in portalul institutiei. Potrivit clubferoviar. ro, CNSC a anulat decizia de atribuire a licitatiei, prin care turcii de la Durmazlar au fost desemnati castigatori, obliga Primaria Capitalei sa reevalueze oferta acestora si sa plateasca 35. 000 de lei catre Astra Vagoane Calatori SA pentru cheltuielile cu avocatii.

CNSC a anulat decizia de atribuire pentru tramvaie din licitatia organizata de Primaria Capitalei

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) ar fi anulat decizia de atribuire pentru tramvaie, organizata de Primaria Capitalei, prin care turcii de la Durmazlar au fost desemnati castigatori, a informat Club Feroviar, potrivit News. ro.

Primaria Capitalei a anulat licitatia pentru 100 de autobuze electrice

Primaria Capitalei a anulat licitatia pentru 100 de autobuze electrice. Atat oferta turcilor, cat si cea chineza au fost declarate neconforme, informeaza economica. net. PMB a demarat in martie procedura de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )