Libnet.ro
UNICEF

12:00

Orban, dupa ce si-a depus mandatul: Romania are Guvern, echipa guvernamentala isi face datoria

Antena3 Antena3,
Orban, dupa ce si-a depus mandatul: Romania are Guvern, echipa guvernamentala isi face datoria

Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca Romania are Guvern, iar echipa guvernamentala isi face datoria cu profesionalism si dedicare, dupa ce si-a depus mandatul de premier desemnat, marti seara, in urma unei discutii de o ora si jumatate cu presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN SI-A DEPUS MANDATUL DE PREMIER Consultari la Cotroceni, pentru desemnarea unui nou prim-ministru

Premierul Ludovic Orban si-a depus mandatul de formare a noului guvern si presedintele Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultari pentru desemnarea unui nou prim-ministru.

KLAUS IOHANNIS: Orban si-a depus mandatul de prim-ministru desemnat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti seara, ca Ludovic Orban si-a depus mandatul de prim-ministru desemnat si ca a convocat pentru miercuri consultari cu partidele pentru desemnarea unui nou premier.

Iohannis: Orban si-a depus mandatul de prim-ministru desemnat. Convoc consultari cu partidele

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca Ludovic Orban si-a depus in aceasta seara mandatul de.

Klaus Iohannis: Ludovic Orban si-a depus mandatul de premier! Chem partidele la consultari

Klaus Iohannis a anuntat ca Ludovic Orban si a depus demisia din functia de premier desemnat.

Manda (PSD): Romania are nevoie de un guvern capabil sa gestioneze criza care bate la usa

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda atrage avertizeaza, in contextul epidemiei de coronavirus, ca Romania are nevoie de un guvern capabil sa gestioneze criza care bate la usa.

Rares Bogdan: Jos ticalosii! Romania are nevoie ca de aer de anticipate!

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a spus ca Romania are nevoie de alegeri anticipate ca de aer fiindca tot ce face PNL pentru a reaseza tara in coordonatele normalitatii, PSD blocheaza in Parlament sau prin CCR.

Iohannis: Orban si-a depus mandatul. Maine s-ar putea sa avem premier desemnat. Dupa parlamentare, Orban e principala optiune

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti seara ca Ludovic Orban si-a depus mandatul de premier desemnat si ca miercuri vor avea loc consultari la Palatul Cotroceni. Seful statului a precizat ca dupa alegerile parlamentare, presedintele PNL e prima optiunea pentru un nou mandat in fruntea Guvernului.

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Romania are un risc mai mare, pentru ca avem foarte multi romani in Italia

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

Coronavirusul reseteaza jocul politic. Romania are nevoie de un guvern valid in urmatoarele 48 de ore

Era de asteptat anuntul presedintelui Iohannis de asta seara. Situatia in care se va gasi Romania in urmatoarele zile reclama un guvern valid, sustinut de majoritatea clasei politice, instalat in urmatoarele 48 de ore. Tara noastra trebuie sa faca fata unor provocari extreme, pentru care nici o tara nu are suficienta experienta si resurse: extinderea contaminarii cu coronavirus.

LUDOVIC ORBAN, DUPA DECIZIA CCR: Nu pot sa inteleg pe ce text constitutional se bazeaza aceasta decizie

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu intelege pe ce texte constitutionale s-a bazat decizia CCR de luni si a afirma ca CCR afecteaza atributiile constitutionale ale presedintelui, prin deciziile luate in ultimii ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )