Libnet.ro
UNICEF

12:30

Orban: Dupa turul doi, incepem analiza prefectilor. Unii au intrat in concediu de boala, ii asteptam sa revina la lucru, ca sa-si scrie demisia

B1 B1,
Orban: Dupa turul doi, incepem analiza prefectilor. Unii au intrat in concediu de boala, ii asteptam sa revina la lucru, ca sa-si scrie demisia

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul va incepe analiza prefectilor imediat dupa incheierea turului doi al alegerilor prezidentiale. Pentru a nu afecta alegerile, am luat decizia sa nu incepem anal. continuă pe B1

Seful statului anunta discutii intense dupa turul al doilea al prezidentialelor

Klaus Iohannis a declarat ca dupa turul doi al alegerilor prezidentiale intentioneaza sa aiba o disc.

Sansele pe care i le da Orban lui Dancila pentru prima functie in stat: Zero. Si asa este prea mult pentru ea ca a ajuns in turul doi

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a spus, vineri, la Brasov, ca Viorica Dancila are sanse zero la alegerile prezidentiale. Si asa este prea mult pentru ea ca a ajuns in turul doi, a completat Orban.

Cozmin Gusa, dupa excluderea din PSD: Eu mi-am atins scopul, acela de a impiedica accederea lui Dan Barna in turul doi

Patronul Realitatea TV, Cozmin Gusa, exclus din PSD in sedinta de luni a conducerii partidului, dupa doar doua saptamani de cand se alaturase formatiunii, a declarat intr-o interventie la Antena 3 ca nu il surprinde decizia si ca obiectivul sau, acela de a bloca intrarea in turul doi al prezidentialelor a candidatului USR PLUS Dan Barna, a fost atins.

De ce a numit-o, de fapt, Iohannis pe Dancila in functia de premier al Romaniei. Adevarul a iesit la iveala, dupa aproape doi ani

Majoritatea jurnalistilor din cadrul dezbaterii de astazi l-au intrebat pe Klaus Iohannis de ce a mai numit-o premier pe aceasta. Pe langa explicatiile nenumarate asupra deciziei de a nu avea loc o confruntare dintre cei doi candidati din turul II, a marturisit cum au reusit sa-l convinga ceilalti ca Dancila este o optiune stralucita pentru .

Tudor Chirila, reactie vehementa la adresa candidatilor din turul doi la prezidentiale: Doi repetenti!

Antrenorul emisiunii de pe PRO TV a transmis un mesaj cat se poate de direct, legat de al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Scrutinul urmeaza sa aiba loc pe data de 24 noiembrie 2019, cand romanii vor fi chemati iarasi la urne pentru a putea sa isi aleaga viitorul conducator al tarii. Pe buletinele de .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Pe ce voturi conteaza Klaus Iohannis in turul doi

Candidatul PNL in cursa pentru Cotroceni, Klaus Iohannis, actualul sef al statului, a declarat vineri ca in turul doi al alegerilor prezidentiale conteaza pe voturile alegatorilor PNL, USR-PLUS si PMP, dar isi.

Liga Campionilor (volei m): Arcada Galati, eliminata la setul de aur de Vojvodina Novi Sad, in turul doi

Echipa Arcada Galati a fost eliminata, miercuri, de Vojvodina Novi Sad, in turul doi al Ligii Campionilor la volei masculin.

Basescu: Eram sigur ca Dancila intra in turul doi. PSD e un colos organizatoric Primarii PSD din rural s-ar putea activa pentru 24 noiembrie. Nu e de joaca! (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca nu este deloc surprins de faptul ca Viorica Dancila a ajuns in turul doi al prezidentialelor. in opinia sa, Klaus Iohannis trebuie sa se asigure ca primarii PSD din.

Digisport: Cotele la pariuri in turul doi, la alegerile prezidentiale 2019 |Bookmakerii asteapta o victorie zdrobitoare

Alegeri prezidentiale 2019 |Klaus Iohannis si Viorica Dancila se vor infrunta in turul doi de scrutin, programat duminica, 24 noiembrie. Casele de pariuri au afisat cotele pentru acest eveniment, iar actualul presedinte este mare favorit.

Orban o desfiinteaza pe Dancila, in prima zi de campanie: Zero sanse in turul doi

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, apreciaza ca Viorica Dancila, candidatul social democrat si lider al PSD, nu are sanse de castig in turul al doilea al alegerilor prezidentiale in fata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )