Libnet.ro
UNICEF

14:00

Orban evita sa spuna cum va vota PNL la investirea Guvernului

Antena3 Antena3,
Orban evita sa spuna cum va vota PNL la investirea Guvernului

Premierul demisionar Ludovic Orban a ocolit raspunsul, cand a fost intrebat astazi, daca parlamentarii liberali vor vota pentru investirea guverului Citu. continuă pe Antena3

Orban acuza PSD ca a refuzat sa stabileasca data votului pentru investirea Guvernului Citu, stabilind doar partial calendarul procedurii

Premierul in exercitiu, Ludovic Orban, a criticat, luni seara, PSD, pe care-l acuza ca a stabilit doar audierea ministrilor, nu si data votului pentru investirea Guvernului Citu, asta dupa ce au inregistrat o premiera - chiulul de la votul de investire. Potrivit lui Orban, social-democratii nu mai au nimic a face cu Constitutia, cu legile si cu bunul simt.

Ludovic Orban isi doreste un calendar cat mai rapid pentru investirea Guvernului Citu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a afirmat, luni intr-o conferinta de presa, ca isi doreste un calendar cat mai rapid pentru investirea Guvernului Citu, in cadrul caruia audierile sa aiba loc marti si miercuri, iar votul sa fie joi sau luni.

Orban nu garanteaza ca parlamentarii PNL vor vota Guvernul Citu: Vor face ceea ce este mai bine pentru tara

Liderul PNL Ludovic Orban a refuzat sa spuna daca parlamentarii liberali vor vota pentru investirea Guvernului Citu. Pozitia lui Orban confirma faptul ca obiectivul PNL e fortarea alegerilor anticipate. Ministrii propusi de Florin Citu vor fi audiati marti, miercuri si joi, iar saptamana viitoare va avea loc votul in plen.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )