Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban nu exclude angajarea raspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat (VIDEO)

B1 B1,
Orban nu exclude angajarea raspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca nu exclude posibilitatea ca Guvernul sa-si angajeze raspunderea pe legea bugetului de stat pe 2020, in cazul in care exsta riscul ca aceasta sa nu fie adoptata p. continuă pe B1

Basescu, acuzatii dure la adresa premierului Orban: Asta e viol politic

Traian Basescu, fost presedinte si actual eurodeputat, a declarat ca intentia Guvernului Orban de a-si asuma angajarea raspunderii pe Legea bugetului ar insemna un viol politic.

Guvernul Orban, sedinta cruciala pe asumarea raspunderii

Conducerea PNL se reuneste, luni,sedinta saptamanala, in frunte cu Ludovic Orban. Liberalii decid daca isiasuma sau nu raspunderea pe mai multe pachete de legi. De asemenea, in urma cu cateva zile se discuta si asumarea raspunderii pe legea bugetului de stat, dar si asumara raspunderii in ceea ce priveste proiecte de Justitie, precum pensionarea anticipata a magistratilor, proiect care ar trebui schimbat cat mai repede, potrivit liberalilor.

Cum ar putea fi demis Guvernul Orban dupa asumarea raspunderii in Parlament pe cele trei pachete de legi

Asumarea raspunderii in Parlament deschide calea catre demiterea Guvernului. Opozitia are la dispozitie trei zile de la depunerea initiativei in Parlament pentru a initia o motiune de cenzura.

Iohannis pune presiune pe Guvern pentru alegerea primarilor in doua tururi: Ar fi rezonabil sa se mearga cu angajarea raspunderii in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Guvernul ar trebui sa incerce varianta angajarii raspunderii in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi, in conditiile in care nu ar reusi schimbarea legislatiei prin adoptarea proiectului aflat in dezabatere la Camera Deputatilor.

Raluca Turcan, despre asumarea raspunderii Guvernului pe mai multe proiecte de lege: PSD isi propune sa joace la ruleta ruseasca destinul romanilor

Vicepremierul Raluca Turcan a cerut, luni, la finalul sedintei PNL, celor de la PSD sa nu blocheze proiectele de lege pe care Guvernul Orban intentioneza sa si le asume in Parlament.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )