Libnet.ro
UNICEF

17:15

Orban: O firma, abonat al Primariei Capitalei, a contestat licitatia pentru mastile destinate persoanelor defavorizate. Firea: Hotii striga hotii!

Adevărul Adevărul,
Orban: O firma, abonat al Primariei Capitalei, a contestat licitatia pentru mastile destinate persoanelor defavorizate. Firea: Hotii striga hotii!

Premierul Ludovic Orban sustine ca o firma, abonat al retelei Primariei Capitalei, a contestat licitatia pentru achizitionarea mastilor destinate persoanelor defavorizate. in replica, primarul Capitalei, Gabriela Firea, considera rusinos faptul ca seful Guvernului cauta tapi ispasitori pentru ca Executivul nu e capabil sa achizitioneze aceste masti. continuă pe Adevărul

Orban: Licitatia pentru mastile destinate persoanelor vulnerabile, contestata de o firma abonata a Primariei Capitalei

Premierul Ludovic Orban a declarat ca licitatia de la Ministerul Sanatatii care viza achizitionarea de masti pentru persoanele defavorizate a fost contestata si apoi atacata la Curtea de Apel de catre o firma abonata a Primariei Capitalei, iar modul in care a depus aceste contestatii indica faptul ca incearca sa impiedice finalizarea contractului.

Conturile Primariei Capitalei vor fi poprite. Firea se plange la Iohannis

Primarul general, Gabriela Firea, a transmis, luni, o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, premierului Ludovic Orban, dar si ministrului Finantelor si sefilor Parlamentului, despre situatia financiara a Primariei Capitalei, generata de datoria de 115 milioane de euro catre familia Constanda.

Gabriela Firea, atac la Ludovic Orban: Hotii striga hotii! Rusinos!

Gabriela Firea a postat un mesaj pe Facebook, in aceasta seara, in care il acuza pe premierul Ludovic Orban ca acopera incompetenta guvernului in ceea ce priveste achizitia mastilor de protectie promise populatiei. Totul, dupa ce Orban a precizat, in direct la televizor, ca firma care a contestat licitatia pentru masti este abonata la contracte cu Primaria Capitalei.

Compania ucraineana Tatra-Yug a castigat licitatia pentru livrarea a 17 tramvaie la Craiova

Producatorul de vagoane de tramvai, compania Tatra-Yug Odesa), care isi desfasoara activitatea pe platforma YujMas Nipru), a castigat licitatia de livrare in orasul Craiova din Romania a 17 vagoane de tramvai cu lungimea de 25 de metri, propunand un pret de 1,7 milioane euro per bucata, informeaza publicatia 268;eskoslovensky Dopravak, conform G4media.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )