Libnet.ro
UNICEF

05:45

Orban, la o intalnire cu liberalii din Valcea: Mastile au si un mare avantaj ca ne permit sa ne uitam in ochi

Adevărul Adevărul,
Orban, la o intalnire cu liberalii din Valcea: Mastile au si un mare avantaj ca ne permit sa ne uitam in ochi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat sambata dupa-amiaza, la o intalnire cu liberalii din Valcea, ca desi cei prezenti aveau masti, bucuria revederii se citeste in ochi. El a mentionat ca mastile de protectie au un avantaj si anume ca ne permit sa ne uitam in ochi. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: Mastile au si un mare avantaj ca ne permit sa ne uitam in ochi

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a afirmat azi, la o intalnire cu liberalii din Valcea ca desi cei prezenti aveau masti, bucuria revederii se citeste in ochi, el mentionand ca mastile de protectie au un avantaj ne permit sa ne uitam in ochi.

Ludovic Orban, surprins la o terasa din Valcea cu candidatul PNL la Primaria Ramnicu Valcea

Premierul Ludovic Orban a fost surprins, in aceasta dimineata, la o terasa din Valcea, alaturi de candidatul PNL la Primaria Ramnicu Valcea, parlamentarul PNL Cristian Buican si alti lideri locali.

Premierul Ludovic Orban, despre metroul din Drumul Taberei: ISU are cateva obiectii. Inaugurarea se va face dupa rezolvarea lor, intr-un timp relativ scurt

Dupa apropae 9 ani de la inceperea proiectului Magistralei 5 de metrou, Metrorex ar urma sa faca vineri, 11 septembrie, receptia metroului din drumul Taberei. insa, potrivit premierului Ludovic Orban,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )