Libnet.ro
UNICEF

11:30

Orban, la intalnirea cu premierul Olandei: Romania este deplin pregatita pentru aderarea la spatiul Schengen

Hotnews Hotnews,
 Orban, la intalnirea cu premierul Olandei: Romania este deplin pregatita pentru aderarea la spatiul Schengen

Romania este deplin pregatita pentru finalizarea procesului de aderare la spatiul Schengen, a sustinut premierul Ludovic Orban in cadrul intalnirii avute, sambata, cu prim-ministrul Regatului Tarilor de Jos, Mark Rutte, in marja Conferintei de Securitate de la Munchen. continuă pe Hotnews

Orban spune ca Romania este deplin pregatita pentru aderarea la spatiul Senghen

Premierul Ludovic Orban a sustinut, sambata, in cadrul intalnirii cu prim-ministrul Regatului Tarilor de Jos, Mark Rutte, ca Romania este deplin pregatita pentru finalizarea procesului de aderare la spatiul Senghen.

Premierul Romaniei, intrevedere cu omologul din Tarile de Jos, la Munchen. Orban i-a transmis lui Rutte ca statul roman este deplin pregatit sa adere la spatiul Schengen

Premierul Ludovic Orban i-a evidentiat sambata, la Munchen, omologului sau olandez Mark Rutte obiectivul legitim al Romaniei de finalizare a procesului de aderare la spatiul Schengen, pentru care statul roman es.

ANIS: Startup-ul anului in Romania este Deepstash - aplicatie care te ajuta sa iei notite

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii a premiat cele mai importante firme IT si proiecte care s-au remarcat pe parcursul anului trecut. Iar startup-ul anului in Romania a fost ales Deepstash, aplicatie de tip self-improvement care le permite utilizatorilor sa-si salveze notitele dintr-o varietate de surse online si domenii: managementul timpului, comunicare, leadership.

CATALIN IVAN (ADN): Sistemul judiciar din Romania este capturat din nou la Cotroceni

Coordonatorul politic al ADN, Catalin Ivan, sustine ca dosarul clasat vizand casele detinute de Klaus Iohannis reprezinta dovada palpabila a faptului ca Presedintele reuseste preluarea in forta a Justitiei din Romania, iar confirmarea sefilor de parchete prin Decret Prezidential, in ciuda avizului negativ din partea CSM, va parafa oficial intrarea procuraturii in sfera de influenta Cotroceni-PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )