Libnet.ro
UNICEF

19:15

Orban, intrebat cum s-a descurcat cu venituri de 3.000 de lei pe luna: Sunt un om simplu, chiar auster

Hotnews Hotnews,
 Orban, intrebat cum s-a descurcat cu venituri de 3.000 de lei pe luna: Sunt un om simplu, chiar auster

Premierul Ludovic Orban a argumentat joi ca este un om simplu, chiar auster, pentru a explica modul in care s-a descurcat anul trecut cu putin peste 3. 000 de lei lunar, in conditiile in care sotia sa nu a declarat niciun venit. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, intrebat cum s-a descurcat cu un venit de 3.100 de leiluna: Sunt un om simplu, chiar auster. in viata ai ani mai buni si ani mai rai (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut precizari cu privire la veniturile sale in contextul in care, potrivit ultimei sale declaratii de avere, in anul 2018, el a avut un venit mediu lunar de doar 3. 083 de.

Orban, intrebat daca a trait cu 3.000 de lei lunar: Da. Sunt un om foarte modest. N-am aplecare spre a trai pe picior mare. Sunt poate cel mai cinstit premier

Premierul Ludovic Orban a explicat de ce are o avere atat de modesta. Din indemnizatiile pe care le primesti din functii publice nu te poti imbogati, a spus liderul PNL, precizand ca nu a primit niciodata bani necuveniti. Potrivit declaratiei de avere, Orban a trait dintr-o leafa de 3. 000 de lei pe luna.

Cat de bogat e Ludovic Orban. Premierul a avut o leafa de doar 3.000 de lei pe luna anul trecut

Premierul Ludovic Orban detine, conform declaratiei de avere, o casa de vacanta in co-proprietate cu sotia, iar anul trecut a avut venituri nete de 37. 000 de lei din activitati de consultanta tehnica. Asadar, pana sa ajunga premier, Orban incasa lunar doar 3. 000 de lei pe luna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )