Libnet.ro
UNICEF

21:46

Orban: Klaus Iohannis, cel mai potrivit candidat PNL pentru prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Orban: Klaus Iohannis, cel mai potrivit candidat PNL pentru prezidentiale

Deputatul PNL Ludovic Orban considera ca cel mai potrivit candidat al partidului sau la prezidentiale este Klaus Iohannis si apreciaza, totodata, ca PDL nu are un candidat mai puternic decat acesta, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Crin Antonescu: Nu voi candida la alegerile prezidentiale, desi sunt cel mai puternic candidat pe care dreapta l-ar avea (VIDEO)

Presedintele interimar al PNL, CrinAntonescu, a anuntat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va candidaq la alegerile prezidentiale din toamna. Stiu ca sunt cel mai puternic candidat.

Ludovic Orban la RFI: Mi-e greu sa identific la PDL un candidat mai puternic la prezidentiale decat liberalul Klaus Iohannis

Dialogul trebuie sa reinceapa intre PNL si PDL, pentru a recastiga increderea unii in ceilalti. Iata ce declara la RFI deputatul liberal, Ludovic Orban. In opinia sa, Klaus Iohannis este cel mai potrivit candidat al Partidului National Liberal la alegerile prezidentiale din toamna.

Klaus Iohannis, ales presedinte interimar la PNL

Update 15. 05 - Klaus Iohannis a fost ales, luni, presedinte interimar la PNL, pana la organizarea congresului extraordinar de la sfarsitul lunii iunie, dupa ce Crin Antonescu a renuntat si la functia de sef.

Klaus Iohannis: Sunt gata sa candidez la prezidentiale. Victor Ponta este un candidat redutabil pentru Cotroceni

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, este invitat, incepand cu ora 20. 00, in emisiunea Prime Time News, de la Realitatea TV. Liderul PNL va vorbi despre negocierile purtate cu PDL, despre noile directii pe care le va urma PNL sub conducerea sa, dar si despre sansele sale de a deveni candidatul comun al dreptei la alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis, la prima aparitie televizata in calitate de lider al PNL

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, este invitat, incepand cu ora 20. 00, in emisiunea Prime Time News, de la Realitatea TV. Liderul PNL va vorbi despre negocierile purtate cu PDL, despre noile directii pe care le va urma PNL sub conducerea sa, dar si despre sansele sale de a deveni candidatul comun al dreptei la alegerile prezidentiale.

VIDEO Oficial: Klaus Iohannis este presedinte interimar al PNL pana la congresul extraordinar

Klaus Iohannis va fi presedinte interimar al PNL pana la organizarea congresului extraordinar de la sfarsitul lunii iunie, ca urmare a deciziei lui Crin Antonescu de a renunta la pozitia de sef interimar al partidului. Anuntul a fost facut, luni, de primarul Sibiului. Conform statutului, in calitate de prim-vicepresedinte, am preluat interimar functia de presedinte al partidului. I-am multumit lui Crin Antonescu pentru activitatea extraordinara pe care a depus-o ca presedinte de partid. A fost un presededinte exceptional pentru PNL, a declarat Iohannis.

Klaus Iohannis a fost numit presedinte interimar la PNL

Update 16:16 Iohannis: Sunt dispus sa candidez la Presedintie, daca cineva imi propune Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat astazi ca este dispus sa candideze la Presedintie in situatia in care i s-ar propune acest lucru. ---- *Update 16:10 Iohannis: Conform statutului, am preluat interimar functia de presedinte.

Klaus Iohannis a fost numit presedinte interimar al PNL

Membrii Biroului Pemanent National al PNL l-au numit luni pe Klaus Iohannis in functia de presedinte interimar al partidului, dupa retragerea lui Crin Antonescu, informeaza B1 Tv. Crin Antonescu a fost un p.

PNL Sibiu il propune pe Klaus Iohannis candidat la prezidentiale

PNL Sibiu transmite sambata, intr-un comunicat semnat de liderul filialei, deputatul Mircea Cazan, ca, in urma anuntului lui Crin Antonescu de a nu candida la prezidentiale, organizatia judeteana il va propune pe Klaus Iohannis pentru presedintia Romaniei.

Reactii la retragerea lui Crin Antonescu. Klaus Iohannis: Gest unic, al unui mare om politic

Prim-vicepresedintele demisionar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, ca retragerea lui Crin Antonescu din cursa pentru prezidentiale reprezinta un gest unic in ultimii 24 de ani, al unui mare om politic, el aratand ca Antonescu a renuntat la candidatura pentru a intari PNL. Vezi in text si alte reactii la anuntul facut sambata de Crin Antonescu, pe masura ce acestea aparZgonea: Ce trist! Cine sa-l voteze? Daca proiectul USL l-a destramat domnia sa, era normal sa nu mai candideze.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3026 seconds )