Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban, optimist: Sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima

Adevărul Adevărul,
Orban, optimist: Sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat ca a stabilit mai multe strategii pentru a combate un boicot din partea PSD, dar si pentru a mobiliza parlamentarii. in conditiile in care partenerii care au fost alaturi de noi la motiunea de cenzura vor merge pana la capat, sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima, a spus, duminica, Ludovic Orban, reclamand ca este stare de necesitate. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat ca a stabilit mai multe strategii pentru a combate un boicot din partea PSD, dar si pentru a mobiliza parlamentarii. in conditiile in care partenerii care au fost alaturi de noi la motiunea de cenzura vor merge pana la capat, sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima, a spus, duminica, Ludovic Orban, reclamand ca este stare de necesitate.

Orban se vede instalat la Palatul Victoria peste 10 zile: Am pregatit o strategie la boicotul PSD, avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat ca a stabilit mai multe strategii pentru a combate un boicot din partea senatorilor si deputatilor PSD, dar si pentru a mobiliza parlamentarii. Este stare de necesitate, a apreciat liderul liberal. Potrivit estimarilor liberalilor, noul guvern s-ar putea instala la Palatul Victoria peste 10 zile.

Orban, optimist privind investirea guvernului PNL

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a declarat optimist dupa a doua zi a primei runde de negocieri cu partidele parlamentare care au votat motiunea de cenzura a guvernului Dancila. Chiar daca nu a ajuns la un acord cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, Ludovic Orban a afirmat ca el conteaza pe voturile acestei formatiuni politice la investirea cabinetului sau in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2287 seconds )