Libnet.ro
UNICEF

06:45

Orban: PNL a decis depunerea unei motiuni de cenzura

România Liberă România Liberă,
Orban: PNL a decis depunerea unei motiuni de cenzura

Parlamentarii Partidului National Liberal vor depune o motiune de cenzura, a anuntat, luni, liderul . continuă pe România Liberă

PNL a decis depunerea unei motiuni de cenzura

Parlamentarii Partidului National Liberal vor depune o motiune de cenzura, a anuntat, luni, liderul formatiunii, Ludovic Orban. Am luat decizia depunerii unei motiuni de cenzura cu atat mai mult.

PNL a decis depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Parlamentarii Partidului National Liberal vor depune o motiune de cenzura, a anuntat, luni, liderul formatiunii, Ludovic Orban. Am luat decizia depunerii unei motiuni de cenzura cu atat mai mult.

Ludovic Orban: PNL a decis depunerea unei motiuni de cenzura

Partidul National Liberal va depune o motiune de cenzura, a anuntat, luni, liderul formatiunii, Ludovic Orban, la finalul sedintei Biroului Executiv al PNL.

Ludovic Orban: PNL, negocieri pentru motiune de cenzura si provocarea ALEGERILOR ANTICIPATE (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca partidul pe care il conduce doreste declansarea unei motiuni de cenzura si inlaturarea guvernului Dancila de la Palatul Victoria. Liderul liberalil.

UPDATE Orban: Vom depune motiunea de cenzura cand vom avea peste 233 de semnaturi

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, ca motiunea de cenzura va fi depusa de catre liberali atunci cand partidul va avea garantia a 233 de voturi necesare trecerii motiunii.

PONTA, DESPRE O MOTIUNE DE CENZURA A PNL: Cred ca domnul Orban face un joc ascuns

Liderul PNL, Ludovic Orban, and face un joc ascuns and , and iesind cumva sa o sprijine pe Viorica Dancila and , a afirmat, luni, liderul PRO Romania, Victor Ponta, care s-a referit la anuntul privind depunerea unei motiuni de cenzura de catre liberali.

Victor Ponta, despre o motiune de cenzura a PNL: Orban face un joc ascuns, iesind cumva sa o sprijine pe Dancila

Liderul PNL, Ludovic Orban, face un joc ascuns, iesind cumva sa o sprijine pe Viorica Dancila, a afirmat, luni, liderul PRO Romania, Victor Ponta, care s-a referit la anuntul privind depunerea unei motiuni de.

UDMR anunta ca va vota o eventuala motiune de cenzura si subliniaza ca Viorica Dancila ar trebui sa demisioneze

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, anunta ca formasiunea pe care o conduce va astepta depunerea unei motiuni de cenzura, asa cum a anuntat PNL, si o va vota, pentru ca PSD sa paraseasca puterea. Kelemen subliniaza ca premierul Dancila are optiunea de a demisiona, pentru a nu fi umilita de un vot in Parlament.

PNL anunta ca va depune o noua motiune de cenzura

Parlamentarii Partidului National Liberal vor depune o noua motiune de cenzura, obiectivul fiind de a pune capat cat mai repede acestei guvernari toxice, care face un rau imens Romaniei, a anuntat, luni, liderul PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban (PNL), dupa anuntul ca ALDE paraseste coalitia majoritara: Premierul Dancila sa demisioneze, iar PSD sa plece de la guvernare. Initiem motiunea la inceputul sesiunii parlamentare (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a oferit prima reactie, dupa ce ALDE, prin vocea liderului sau, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca se retrage din coalitia majoritara pe care o forma alaturi de PSD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2756 seconds )