Libnet.ro
UNICEF

20:00

Orban prezinta raportul in Parlament privind masurile in contextul pandemiei de COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Orban prezinta raportul in Parlament privind masurile in contextul pandemiei de COVID-19

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, miercuri, in sedinta comuna in care premierul Ludovic Orban va prezenta raportul privind masurile luate si preconizate de Guvern pentru limitarea raspandirii noului coronavirus, organizarea alegerilor locale si deschiderea scolilor, scrie Agerpres. Sedinta incepe la ora 13,00, potrivit deciziei Birourilor permanente reunite. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, in Parlament: Ne-am confruntat cu o situatie extrem de dificila. Trei saptamani nu am avut instrumentele legale pentru a lupta eficient cu epidemia

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc miercuri, de la ora 13. 00, intr-o sedinta comuna in care premierul Ludovic Orban prezinta raportul privind masurile luate de Guvern pentru limitarea raspandirii.

VIDEO Orban, in Parlament: Nu-mi cereti mie sa schimb data alegerilor, parlamentul a stabilit-o prin lege Ciolacu: Care e strategia concreta ca dupa alegeri sa nu avem un val de inmormantari?

Raportul premierului Ludovic Orban in Parlament s-a transformat intr-un schimb de acuzatii intre putere si opozitie. PSD a acuzat puterea ca a aruncat in haos Romania, a furat si nu a fost interesata decat de alegeri,iar Marcel Ciolacu a anuntat ca partidul sau va depune luni motiune de cenzura. Consideram ca e timpul sa plecati acasa sau la puscarie, in functie de faptele fiecaruia, a spus el. Ludovic Orban a calificat acuzatiile PSD drept minciuni ordinare. Nu vreau sa raspund la acuzatii nefondate care sunt o jignire la adresa onestitatii mele, a spus Orban, sfatuindu-i pe parlamentari sa nu-i ceara amanarea datei alegerilor lui, de vreme ce ei au stabilit-o.

RAPORT. Ludovic Orban a prezentat planul privind deschiderea scolilor si organizarea alegerilor locale

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a prezentat, miercuri, in plenul reunit al Parlamentului raportul privind masurile ce vor fi luate pentru deschiderea scolilor si pentru organizarea alegerilor locale, in contextul pandemiei de coronavirus.

Ludovic Orban prezinta azi in Parlament masurile de prevenire a raspandirii COVID-19 in contextul deschiderii anului scolar si organizarii alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban va fi prezent miercuri la plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, de la ora 13. 00, pentru a prezenta un raport referitor la masurile Guvernului impotriva raspandirii COVID-19, in contextul deschiderii anului scolar pe 14 septembrie si organizarii alegerilor locale in 27 septembrie.

Ludovic Orban prezinta azi in Parlament masurile de siguranta pentru organizarea alegerilor

Premierul Ludovic Orban va fi prezent azi la plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, de la ora 13. 00, pentru a prezenta un raport referitor la masurile Guvernului impotriva raspandirii COVID-19, in contextul deschiderii anului scolar pe 14 septembrie si organizarii alegerilor locale in 27 septembrie.

Orban vine in Parlament. Va prezenta stadiul pandemiei si programul alegerilor

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, miercuri, 12 august, in sedinta comuna, pentru a-l asculta.

CA URMARE A DUBLARII COSTURILOR DE RISC, IN CONTEXTUL PANDEMIEI OTP Bank Romania si-a scazut profitul de la 54 milioane lei la 17 milioane lei

Rezultatele financiare sunt aferente primului semestru al anului in curs * Gyula Fater, Director General OTP Bank Romania: Banca a obtinut un profit de 17 milioane lei in primul semestru, chiar si dupa constituirea provizioanelor in suma de 58,9 milioane pentru efectele neprevazute ale Covid OTP Bank Romania a inregistrat, in primele sase luni ale anului in curs, un profit consolidat dupa impozitare de 17 milioane lei, mai mic fata de rezultatul din semestrul intai al lui 2019, de 54 milioane lei, au transmis, vineri, reprezentantii bancii. Acestia apreciaza ca scaderea vine ca urmare a dublarii costurilor de risc, in contextul pandemiei de Covid-19.

EXCLUSIV Firmele romanesti se confrunta cu un nou tip de frauda, in contextul pandemiei: Hackerii au interceptat tranzactiile si au modificat datele de facturare

EXCLUSIV Firmele din Romania sunt amenintate de un nou tip de fraudare online in contextul pandemiei de coronavirus. Avand in vedere ca tot mai multe informatii sunt comunicate in aceasta perioada in.

Raportul lui Orban releva ca exista 2.723 cabinete medicale prevazute cu 1.653 medici si 3.036 asistenti, arondate la 2.770 de unitati de invatamant

Raportul depus de premierul Ludovic Orban la Parlament privind masurile care vor fi intreprinse pentru organizarea alegerilor locale din 27 septembrie si a deschiderii scolilor pe 14 septembrie si obtinut de News. ro, arata ca exista 2. 723 cabinete medicale prevazute cu 1. 653 medici si 3. 036 asistenti, iar la acestea sunt arondate 2. 770 unitati de invatamant.

MAE anunta modificarea conditiilor de intrare pe teritoriul Republicii Arabe Egipt, in contextul pandemiei de COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat intr-un comunicat masurile autoritatilor egiptene, cu privire la intrare pe teritoriul Republicii Arabe Egiptene. Acestea vor intra in vigoare incepand cu data de 15.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )