Libnet.ro
UNICEF

18:45

ORBAN: Nu putem aglomera spitalele cu persoane care nu au nevoie de ingrijiri spitalicesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN: Nu putem aglomera spitalele cu persoane care nu au nevoie de ingrijiri spitalicesti

Prim-ministrul Ludovic Orban a cerut miercuri Ministerului Sanatatii cresterea capacitatii de testare, precum si a capacitatii de raspuns a Directiilor de sanatate publica si a pledat din nou pentru implicarea medicilor de familie in evaluarea starii de sanatate a pacientilor care nu au nevoie de ingrijiri spitalicesti. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Nu putem aglomera spitalele cu persoane care nu au nevoie de ingrijiri. E necesara implicarea medicilor de familie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, cresterea capacitatii de testare pentru coronavirus, precum si a capacitatii de raspuns a Directiilor de Sanatate Publica. Orban a.

Firmele de transport persoane care nu respecta regulile, luate in colimator Orban: Domnule ministru Vela, fara mila si controale la maxim!

Premierul Ludovic Orban a cerut miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, controale si amenzi asupra operatorilor de transport persoane care nu respecta masurile de protectie impotriva Covid-19. Orban considera ca o atentie speciala trebuie acordata transportului elevilor. Premierul considera ca trebuie date amenzi drastice acolo unde se constata ca sunt incalcate cu nerusinare niste norme elementare care trebuie puse in practica. Potrivit premierului sunt cazuri in care elevii sunt ingramaditi in mijloacele de transport.

VIDEO Persoane care sustrageau materiale feroase de pe santierul Drumului Expres Craiova-Pitesti, filmate cu drona. Politia a deschis dosar penal pentru furt calificat

Mai multe persoane care incarcau intr-o caruta materiale feroase de pe santierul Drumului Expres Craiova - Pitesti au fost filmate cu drona. IPJ Olt a deschis dosar penal pentru furt calificat, informeaza News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )