Libnet.ro
UNICEF

10:45

ORBAN: Solicitam abrogarea de urgenta a OUG privind masurile fiscale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN: Solicitam abrogarea de urgenta a OUG privind masurile fiscale

Liberalii solicita abrogarea de urgenta a OUG 114 privind masurile fiscale, a afirmat, astazi, presedintele PNL, Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

KELEMEN HUNOR: UDMR nu sustine OUG privind masurile fiscale

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, intr-un interviu la RFI, ca Guvernul nu ar fi trebuit sa adopte OUG privind masurile fiscale cu doar cateva zile inainte de terminarea anului calendaristic si fiscal.

Ludovic Orban: Cerem abrogarea de urgenta a ordonantei privind taxa pe lacomie

PNL solicita abrogarea OUG 114/2018 privind masurile fiscale, a anuntat miercuri liderul liberalilor, Ludovic Orban, care a adaugat ca respingerea legii va putea fi posibila in cadrul sesiunii extraordinare parlamentare, transmite Mediafax.

Kelemen Hunor: UDMR nu sustine Ordonanta lacomiei. Masurile att de brutale n zona fiscala sunt extrem de contraproductive

UDMR nu sustine Ordonanta de urgenta privind masurile fiscale pe motiv ca masurile brutale in zona fiscala si de impozite sunt extrem de contraproductive, a declarat, luni, presedintele UDMR Kelemen Hunor, adaugand ca se indoieste ca dezbaterea acestei ordonante in Parlament va merge foarte lin, transmite Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )