Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban sustine ca sunt destule doze de Remdesivir: Cei care spun ca nu sunt au alta culoare politica decat a noastra

Hotnews Hotnews,
 Orban sustine ca sunt destule doze de Remdesivir: Cei care spun ca nu sunt au alta culoare politica decat a noastra

Premierul Ludovic Orban sustine ca in spitalele din Romania exista destule doze de Remdesivir - medicament folosit in tratarea COVID-19 - si ca in luna octombrie au fost comandate 13. 000 de fiole, iar in noiembrie alte 14. 000 de fiole. El sustine ca aceia care spun ca nu exista Remdesivir au alta culoare politica decat a Guvernului. continuă pe Hotnews

Orban: Sunt destule doze de Remdesivir. Din cate stiu, in octombrie s-au comandat 13.000 de fiole, iar pe noiembrie 14.000 de fiole

Premierul Ludovic Orban a afirmat, ca din informatiile sale, sunt destule doze de Remdesivir si in luna octombrie au fost comandate 13. 000 de fiole, iar in noiembrie - 14. 000 de fiole. Seful Executivului a explicat si procedura pentru achizitionarea medicamentului si anume spitalele, de regula cand se apropie de finalul stocului, transmite Ministerului Satatii care comunica mai departe necesarul.

Guvernul va prelungi starea de alerta. Orban sustine ca nu vrea noi restrictii

Guvernul pregateste decizia de a prelungi starea de alerta, iar premierul Orban sustine ca el nu vre.

ORBAN: Primariile pot organiza piete volante, dar pentru producatori, nu pentru cei care nu au muncit niciodata pamantul

Premierul Ludovic Orban explica restrictiile decise pentru a preveni raspandirea COVID-19, afirmand ca vor fi suspendate pietele aflate in spatiu inchis, insa primariile pot organiza piete volante, dar pentru producatori, nu pentru cei care nu au muncit niciodata pamantul. in ceea ce priveste functionarea teraselor, prim-ministrul a sustinut ca unele terase s-au transformat in spatii inchise si ca in Bucuresti, in Centrul Vechi si in Parcul Herastrau, unele terase au devenit locuri de petrecere, conform news. ro.

Ludovic Orban, anunt oficial despre noile restrictii. Amenzi usturatoare pentru cei care nu vor avea declaratia pe proprie raspundere

In contextul in care Romania a ajuns la un record negativ de 9. 714 cazuri de COVID-19, in ultimele 24 de ore, autoritatile s-au mobilizat si au stabilit noi restrictii pentru cetateni. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Astfel, incepand de saptamana viitoare, cetatenii vor avea de respectat noi masuri de .

Anuntul pentru toti cei care stau la bloc. UE vrea sa se intample asta cu locuinta ta incalzita

Comisia Europeana a anuntat ca va propune introducerea unor standarde energetice minime pentru cladirile rezidentiale. Valul de renovari. Comisia Europeana va propune introducerea unor standarde energetice minime pentru cladirile rezidentiale Initiativa Valul de renovari a Comisiei Europene reprezinta o oportunitate istorica pentru a transforma stocul actual de cladiri vechi si cu pierderi mari intr-unul mai .

NICUSOR DAN: Vom face eforturi suplimentare pentru ca toti cei care folosesc transportul public in Capitala sa fie in siguranta

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca a facut o vizita la Societatea de Transport Bucuresti, unde s-au analizat masurile de protejarea a calatorilor, in contextul pandemiei, fiind discutii despre numarul mediu de calatori pe linii si pe ore, dezinfectia in mijloacele de transport in comun, purtarea mastii. Am convenit aplicarea unui chestionar pentru soferi si vatmani, in urma caruia vom obtine o imagine mai exacta a situatiei din teren si care ne va ajuta sa luam decizii informate. Vom face eforturi suplimentare pentru ca toti cei care folosesc transportul public in Capitala sa fie in siguranta, spune Nicusor Dan, conform news. ro.

ORBAN: Adolescentii sunt &171;raspandaci &187; de virus

Premierul Ludovic Orban a afirmat duminica seara ca adolescentii sunt raspandaci de virus, ei neinfectandu-se la scoala, ci in locurile in care nu sunt supravegheati de parinti, bunici sau profesori, conform Agerpres.

ORBAN: Adolescentii sunt &171;raspandaci &187; de virus

Premierul Ludovic Orban a afirmat duminica seara ca adolescentii sunt raspandaci de virus, ei neinfectandu-se la scoala, ci in locurile in care nu sunt supravegheati de parinti, bunici sau profesori, conform Agerpres.

Orban: Adolescentii sunt raspandaci de virus, dar nu se infecteaza la scoala

Premierul Ludovic Orban a afirmat duminica seara ca adolescentii sunt raspandaci de virus, ei neinfectandu-se la scoala, ci in locurile in care nu sunt supravegheati de parinti, bunici sau profesori, relateaza Agerpres.

Ludovic Orban: Adolescentii sunt raspandaci de virus Ministerul Educatiei trebuie sa fie foarte sever si sa se asigure ca profesorii tin cursurile online (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, pentru B1 TV, ca Guvernul a luat decizia trecerii tuturor scolilor in scenariul rosu, deci cu predare exclusiv online, deoarece copiii, chiar daca nu dezvolta forme gra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )