Libnet.ro
UNICEF

14:15

Orban: Trimiterea in judecata a dosarului Revolutiei poate fi un lucru bun

Antena3 Antena3,
Orban: Trimiterea in judecata a dosarului Revolutiei poate fi un lucru bun

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni ca trimiterea in judecata a dosarului Revolutiei poate fi un lucru bun. De 30 de ani solicitam pedepsirea vinovatilor pentru mortii Revolutiei si de 30 de a. continuă pe Antena3

ORBAN: Trimiterea in judecata a dosarului 'Revolutiei ' poate fi un lucru bun

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat astazi ca trimiterea in judecata a dosarului 'Revolutiei ' poate fi un lucru bun.

Petre Roman, despre trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei: imi exprim indignarea pentru faptul ca prezentarea publica a acestui dosar a facut-o Augustin Lazar (VIDEO)

Fostul premier Petre Roman s-a declarat indignat de faptul ca anuntul public al trimiterii in judecata al Dosarului Revolutiei a fost facut de procurorul general, Augustin Lazar. Totul in conditiile in care.

Reactia PSD la trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei. Este REVOLTATOR

Este revoltator faptul ca Dosarul Revolutiei a fost trimis in instanta de un fost agent al politiei politice comuniste, care a tinut in chinuri disidentii anticomunisti sa se erijeze acum in fauritorul.

Klaus Iohannis, despre trimiterea in instanta a Dosarului Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie, dupa trimiterea in instanta a Dosarului Revolutiei. Presedintele Romaniei saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si.

DANCILA DESPRE TRIMITEREA IN INSTANTA A DOSARULUI REVOLUTIEI: Este necesar, pana la urma, sa se afle adevarul

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca este necesar sa se afle adevarul in ceea ce priveste Revolutia din Decembrie 1989.

Procurorul general, Augustin Lazar, a anuntat luni ca Parchetul Militar a trimis in judecata dosarul Revolutiei din 1989

Intr-o declaratie de presa la sediul Ministerului Public, Lazar a spus ca dosarul Revolutiei a fost una dintre cauzele asumate in proiectul sau managerial cu care a castigat concursul pentru numirea in functie, conform G4Media.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )