Libnet.ro
UNICEF

15:00

Orban: Vad priviri nu foarte dragastoase, dar sa stiti ca nu am inventat eu COVID-ul. S-a nascut in alte tari

Adevărul Adevărul,
Orban: Vad priviri nu foarte dragastoase, dar sa stiti ca nu am inventat eu COVID-ul. S-a nascut in alte tari

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, la Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii, ca este evident ca sectorul HoReCa este afectat in continuare de pandemia de COVID-19. Vad priviri nu foarte dragastoase de la dvs, dar sa stiti ca nu am inventat eu COVID-ul. S-a nascut in alte tari si efectele, din pacate, sunt extrem de negative asupra industriei ospitalitatii, a spus Orban. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, catre reprezentantii sectorului HoReCa: Vad priviri nu foarte dragastoase de la dumneavoastra, dar sa stiti ca nu am inventat eu COVID-ul. Cautam in continuare solutii pentru a tine in picioare acest domeniu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban spune ca Executivul cauta in continuare solutii pentru a sprijini industria ospitalitatii, unul dintre sectoarele cele mai afectate de pandemia de coronavirus. Prezent, joi la Conferinta Na.

Ludovic Orban, catre reprezentantii HORECA: Vad priviri nu foarte dragastoase de la dumneavoastra Activitatea restaurantelor din zonele cu multe infectari va fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi ca Executivul cauta solutii de sustinere a sectorului HORECA. Am gandit programul de granturi pentru sectoarele afectate de COVID, incercam sa gasim solutii de sustinere, un sistem de vouchere pentru zona turistica, a declarat Orban la Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii. UPDATE in acele localitati in care este depasit procentul de infectari cu coronavirus, care este stabilit de 1,5 %, se va lua decizia ca, o perioada, pana scade procentul sub 1,5%, sa se restrictioneze activitatea restaurantelor, a declarat joi Ludovic Orban. Acesta a mai spus ca sunt evenimente, precum nuntile, la care nu sunt respectate regulile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )