Libnet.ro
UNICEF

13:31

Orban: Vom solicita un calendar cat mai rapid pentru audierea ministrilor din Guvernul Citu

Hotnews Hotnews,
 Orban: Vom solicita un calendar cat mai rapid pentru audierea ministrilor din Guvernul Citu

Premierul interimar Ludovic Orban, presedinte al PNL, a declarat, duminica seara, ca liberalii vor solicita in Birourile Permanente ale Parlamentului un calendar cat mai rapid pentru audierea ministrilor propusi in Guvernul Florin Citu, apreciind ca votul in plen ar putea fi stabilit peste o saptamana. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban isi doreste un calendar cat mai rapid pentru investirea Guvernului Citu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a afirmat, luni intr-o conferinta de presa, ca isi doreste un calendar cat mai rapid pentru investirea Guvernului Citu, in cadrul caruia audierile sa aiba loc marti si miercuri, iar votul sa fie joi sau luni.

Orban anunta ca va solicita un calendar cat mai rapid al investirii Cabinetului Citu, estimand ca votul Parlamentului ar putea fi dat intr-o saptamana

Premierul interimar Ludovic Orban anunta ca premierul desemnat Florin Citu a depus vineri la Parlament lista cabinetului propus si programul de guvernare si spune ca va solicita un calendar cat mai rapid pentru votul de investire, estimand ca joi sau lunea viitoare sa aiba loc votul de investire a Guvernului.

Orban, intrebat daca parlamentarii PNL vor vota guvernul Citu: Vor face ce e mai bine pentru tara

Ludovic Orban a evitat un raspuns transant cand a fost intrebat daca parlamentarii PNL vor vota Guvernul Citu. Parlamentarii PNL vor face ce e mai bine pentru tara. ) Vor actiona in conformitate cu prevederile constitutionale, a raspuns el.

Din ce facea bani George Burcea, inainte de a o cunoaste pe Andreea Balan. Era sortit sa devina tata cat mai curand

Sotul Andreei Balan, George Burcea, si-a inceput cariera de actor fiind animator la petrecerile de copii. Acesta a lucrat ca marinar in urma cu 8-9 ani, dupa care a realizat ca-si doreste sa devina actor. Din ce facea bani George Burcea, inainte de a o cunoaste pe Andreea Balan George Burcea a renuntat la meseria .

Modificarile la Codul Penal, adoptate de Senat. Pedepse mai mari pentru viol si trafic de persoane

Proiectul privind modificarea Codului Penal, ce prevede inasprirea pedepselor pentru violatori, a fost adoptat, luni, de Senat, cu unanimitate de voturi. Pentru a intra in vigoare, acesta trebuie votat si in Camera Deputatilor, iar mai apoi legea sa fie promulgata de presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )