Libnet.ro
UNICEF

14:15

Orchestra Romana de Tineret interpreteaza, pe 10 septembrie, Ligeti, Rahmaninov, Brahms Schonberg la Ateneul Roman

Adevărul Adevărul,
Orchestra Romana de Tineret interpreteaza, pe 10 septembrie, Ligeti, Rahmaninov, Brahms Schonberg la Ateneul Roman

Marti, 10 septembrie, de la ora 20. 00, la Ateneul Roman, Orchestra Romana de Tineret, dirijata de Michael Sanderling, va avea in program lucrari de Gyorgy Ligeti, Serghei Rahmaninov si Johannes BrahmsArnold Schonberg. Solist va fi pianistul Nobuyuki Tsujii. continuă pe Adevărul

Orchestra de Camera Bucuresti, dirijata de Madalin Voicu, concerteaza, pe 10 septembrie, in seria Concertelor de la Miezul noptii de la Ateneu

Marti,10 septembrie, in seria Concertele de la miezul noptii, la Ateneul Roman, Orchestra de Camera Bucuresti, condusa de Madalin Voicu, cu solista Mihaela Martin la vioara, va avea in program lucrari semnate de Benedetto Marcello, W. Mozart, Joseph Haydn.

Tenorul Rolando Villazon si pianista Carrie-Ann Matheson, pe 10 septembrie, la Ateneul Roman

In seria recitaluri, marti, 10 septembrie, de la ora 17. 00, la Ateneul roman, vor sustine un recital tenorul Rolando Villazon si pianista Carrie-Ann Matheson.

edu.ro subiecte BAC ROMANA 2019 sesiunea august-septembrie. Ce nu ai voie sa faci la BAC

Edu. ro SUBIECTE BAC ROMANA. BAC 2019 sesiunea august-septembrie. Peste 43. 500 de candidati s-au inscris in cea de a doua sesiune din acest an a examenului de Bacalaureat. edu. ro SUBIECTE BAC ROMANA.

BAC ROMANA 2019 sesiunea august-septembrie. Ce se intampla acum in toate salile de examen

BAC 2019 sesiunea august-septembrie. Peste 43. 500 de candidati s-au inscris in cea de a doua sesiune din acest an a examenului de Bacalaureat. BAC 2019 sesiunea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )