Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ordin de protectie provizoriu, emis pentru un barbat care isi batea sotia

Adevărul Adevărul,
Ordin de protectie provizoriu, emis pentru un barbat care isi batea sotia

Un barbat, din comuna Ion Roata, este anchetat de politisti pentru violenta in familie si amenintare, dupa ce sotia s-a plans autoritatilor ca este batuta. continuă pe Adevărul

Politia Romana, anunt important pentru romanii care isi pierd pasaportul. De ce trebuie sa tina cont

Politia Romana a declansat ieri, 9 decembrie, o noua campanie de constientizare, pe pagina oficiala de pe facebook, campanie ce se refera la documentele de calatorie declarate furate sau pierdute, gasite si folosite ulterior la trecerea frontierei. Politia Romana, anunt important pentru romanii care isi pierd pasaportul Pana pe 6 ianuarie 2020, avand in vedere .

Sfarsit tragic pentru un barbat care a consumat droguri pana n-a mai stiut de el! E ingrozitor ce i s-a intamplat la scurt timp

Un barbat de 45 de ani, din Florida, Statele Unite, a fost mancat de crocodil dupa ce a consumat o cantitate uriasa de droguri.

Un barbat care a amenintat politistii cu o arma alba a fost ucis in Paris

Un barbat care a amenintat politistii cu o arma alba a fost impuscat mortal vineri, in cartierul de afaceri La Defense, anunta AFP.

Schimbare majora la rezidentiat: OUG care isi propune sa elimine monopolul UMF a fost adoptata Victor Costache: O solutie europeana pentru a largi baza de formare pentru acesti tineri minunati

Viitorii medici vor putea urma pregatirea in rezidentiat in spitale publice cu medici care nu sunt profesori la facultatile de Medicina, in spitale private, dar si in cabinetele medicilor de familie. Pana acum, rezidentiatul se desfasura doar in spitale universitare si clinice - cu medici care sunt profesori la facultatile de Medicina. Ordonanta de Urgenta care isi propune sa elimine monopolul Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) asupra pregatirii medicilor rezidenti a fost adoptata de Guvern. Cum vrea Guvernul sa sparga monopolul UMF asupra rezidentiatului si ce spun rezidentii si medicii: in Franta si in Germania rezidentii se pot forma oriunde in UMF e o familie interna care nu va permite acest lucru .

Lovitura pentru profesorii care au iesit la pensie. Ce a anuntat Ludovic Orban despre banii pe care ii vor incasa lunar

La preluarea guvernarii, noul Ministru al Finantelor, Florin Citu, anunta, in prima conferinta de presa de la preluarea mandatului, ca profesorii vor beneficia de mariri salariale incepand cu 1 ianuarie 2020,existand deja, data de guvernarea PSD, o OUG 1142018, in contextul in care Guvernul PNL a anuntat ca vrea sa abroge anumite parti din Ordonanta.

Dambovita: Pedeapsa unui barbat care si-a violat fiica imobilizata in scaun cu rotile a fost redusa cu doi ani

Pedeapsa unui barbat din Dambovita care si-a violat fiica de 13 ani, imobilizata in scaun cu rotile si care ulterior a si nascut, a fost redusa de la 8 la 6 ani de inchisoare. Decizia definitiva a fost luata de Curtea de Apel Ploiesti, relateaza Mediafax.

Guvernul Orban se reuneste in sedinta. Proiectele pentru care isi va asuma raspunderea, pe ordinea de zi

Guvernul se reuneste marti in sedinta, pe ordinea de zi fiind proiectele pentru care urmeaza sa isi asume raspunderea intr-o prima etapa - modificarile la legile justitiei, abrogarea OUG 512019, legea plafoanelor bugetare-, dar si prezentarea, intr-o prima lectura, a proiectului privind OUG 114, pentru care Executivul isi va asuma raspunderea in a doua etapa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )