Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ordonanta 114 modificata va fi prezentata in sedinta de Guvern de joi

Antena3 Antena3,
Ordonanta 114 modificata va fi prezentata in sedinta de Guvern de joi

Varianta modificata a OUG 114 va fi prezentata in sedinta de Guvern de joi, dar trebuie sa fie varianta corecta si cea mai transparenta, si agreata de toate partile, a declarat luni ministrul Muncii si. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici: Ordonanta 114 va fi modificata saptamana viitoare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat duminica, la Brasov, ca un proiect de modificare a OUG 114/2018 se va afla pe masa Guvernului saptamana viitoare, in ceea ce priveste sectorul bancar.

TEODOROVICI: Ordonanta 114 va fi modificata saptamana viitoare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, la Brasov, ca un proiect de modificare a OUG 114/2018 se va afla pe masa Guvernului saptamana viitoare, in ceea ce priveste sectorul bancar propunerea fiind una de substanta, cu calcule foarte bine fundamentate, bazate pe datele Bancii Centrale.

Ordonanta 114 se modifica iar: cum se joaca Guvernul cu nervii companiilor

Ordonanta 114, cea care lua la tinta bancile, companiile din energie si administratorii de pensii din Pilonul II se modifica. Eugen Teodorovici anunta schimbari pe toate palierele. Ministrul Eugen Teodorovici s-a intalnit cu reprezentantii mediului de afaceri si cu cei ai companiilor vizate de aceste schimbari. A anuntat apoi ca vor urma ceva modificari.

Ce beneficii aduce populatiei Ordonanta 114 a lacomiei, potrivit PSD

Intr-un clip denumit Romania merita mai mult. Patrioti in Europa, Partidul Social Democrat explica faptul ca OUG 114 a lacomiei este avantajoasa pentru ca pretul gazelor nu va mai urcatimp de trei.

Eugen Teodorovici: Ordonanta 114 se va modifica saptamana viitoare. Categoric, nu o sa-i multumeasca pe toti

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca saptamana viitoare proiectul de modificare a OUG 114 va fi pe asa Guvernului, insa a avertizat ca nu va fi un document care sa-i multumeasca pe toti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2047 seconds )