Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ordonanta 114 a trecut tacit de Senat

Adevărul Adevărul,
Ordonanta 114 a trecut tacit de Senat

Ordonanta 114, prin care Guvernul a plafonat preturi la energie si a introdus o serie de taxe, a fost adoptata tacit de Senat, dupa cum a solicitat ministrul Finantelor Eugen Teodorovici. continuă pe Adevărul

Ordonanta 114 nu va fi schimbata prin alta ordonanta. Iulian Iancu: O discutam in Parlament

Ordonanta 114 nu va fi modificata de Guvern, printr-o alta ordonanta, ci va fi discutata in Parlament, a declarat deputatul PSD Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Industrii si Servicii din Camera Deputatilor.

IONUT SIMION (PWC ROMANIA): Ordonanta 114 a reusit sa clarifice multe dintre incertitudinile din Romania

Ordonanta 114 a reusit sa clarifice multe dintre incertitudinile din Romania referitoare la aparitia unor decalaje sau distorsiuni economice iar colegii din energie, telecom sau servicii bancare au primit un boost de energie de la aceasta Ordonanta.

Ponta: Teodorovici si Valcov au trimis dimineata o scrisoare la SP si au jurat ca schimba in maxim doua saptamani Ordonanta 114

Fostul premier Victor Ponta sustine ca ministrul Finantelor Eugen Teodorovici si consilierul premierului Darius Valcov au trimis, in aceasta dimineata, o scrisoare la agentia de rating StandardPoors si au jurat ca schimba in maxim doua saptamani Ordonanta 114, de frica schimbarii ratingului de tara.

Danca, PNL: SP a avertizat Guvernul ca schimba ratingul Romaniei, daca nu modifica Ordonanta 114

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a afirmat ca agentia de rating StandardPoors a avertizat reprezentantii ministerului de Finante ca, daca nu modifica Ordonanta 114, vor schimba perspectiva de rating a Romaniei de la Stabil la Negativ.

TUDOREL TOADER: Articolul din OUG 7 prin care judecatorii puteau fi numiti sefi de parchete va fi abrogat

Noua Ordonanta va fi adoptata saptamana viitoare .

Conducerea instantei supreme a semnat scrisoarea manifest prin care peste 50 de magistrati de la nalta Curte cer abrogarea ordonantei ce modifica legile justitiei

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, si cei doi vicepresedinti ai instantei, Gabriela Bogasiu si Ilie Iulian Dragomir, au semnat miercuri scrisoarea manifest prin care zeci de magistrati de la ICCJ cer abrogarea Ordonantei de Urgenta prin care au fost modificate din nou legile justitiei.

RADU GRATIAN GHETEA, CEC BANK: Nu exista nicio speranta ca Ordonanta 114 sa fie abrogata

Ghetea: Circula ideea ca daca se ating obiectivele pe care si le-au stabilit legiuitorii prin OUG, este posibil ca taxa pe activele bancare sa fie redusa Nu prea exista nicio speranta ca Ordonanta de Urgenta a Guvernului n. r. 114 sa fie abrogata, ci cel mult sa fie modificata, a declarat, ieri, Radu Gratian Ghetea, Presedinte al Consiliului de Administratie al CEC Bank, in cadrul unei conferinte de profil.

EUGEN TEODOROVICI: OUG 114 sustine autoritatile publice, prin Fondul de Dezvoltare

Ordonanta de Urgenta 114/2018 sustine autoritatile publice locale prin intermediul Fondului de Dezvoltare, sectorul constructiilor si dezvoltarea patrimoniului, a declarat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

Ponta: Teodorovici si Valcov au trimis o scrisoare la StandardPoor's si au jurat ca schimba n maxim 2 saptamni Ordonanta 114

Fostul premier Victor Ponta sustine ca, vineri dimineata, de teama retrogradarii ratingului de tara, Orlando Teodorovici si Darius Valcov au trimis agentiei de rating o scrisoare in care promit ca vor schimba forma Ordonantei 114.

Adevarul Live, ora 14.00. Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, vorbeste despre investigatii, prioritati in 2019 si Ordonanta 114

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, va vorbi miercuri, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre investigatiile institutiei, prioritatile pe care le are in 2019, Monitorul Preturilor, dar si despre efectele Ordonantei 114.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )