Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ordonanta lacomiei, marul discordiei. Liderii romani de business: Companiile romanesti vor fi cele mai afectateVIDEO

Adevărul Adevărul,
Ordonanta lacomiei, marul discordiei. Liderii romani de business: Companiile romanesti vor fi cele mai afectateVIDEO

Liderii din business vad ordonanta lacomiei ca pe un mar al discordiei cu care se confrunta atat mediul economic, cat si mediul politic si spun ca taxele introduse vor afecta in principal afacerile romanesti, nu companiile straine lacome, pentru ca acestea vor gasi intotdeauna modalitati sa se descurce. continuă pe Adevărul

VIDEO Ordonanta lacomiei, marul discordiei. Liderii romani de business: Companiile romanesti vor fi cele mai afectate

Liderii din business vad ordonanta lacomiei ca pe un mar al discordiei cu care se confrunta atat mediul economic, cat si mediul politic si spun ca taxele introduse vor afecta in principal afacerile romanesti, nu companiile straine lacome, pentru ca acestea vor gasi intotdeauna modalitati sa se descurce.

IANUARIE FINANCIAR OUG 114 - marul discordiei dintre autoritati

Ordonanta de Urgenta nr. 114 adoptata pe neasteptate de Guvern, in ultimele zile ale anului trecut, si intrata in vigoare la 1 ianuarie 2019, a condus la reactii dure din partea mediului de afaceri, in special din sectoarele energetic si bancar.

Isarescu se intalneste cu Teodorovici. Discutii despre ordonanta lacomiei

Guvernatorul Mugur Isarescu se va intalni luni cu ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, in cadrul unei sedinte a Comitetului National pentru Supravegherea Macroprudentiala CNSM), in care se va discuta despre controversata ordonanta 114 a lacomiei si nivelul ROBOR.

PNL vrea sa trimita Comisiei Europene o analiza privind ordonanta lacomiei. Orban: Credem ca e posibila inclusiv declansarea unei proceduri de infringement

Liberalii vor sa transmita Comisiei Europene o informare privind ordonanta 114, sustinand ca aceasta este contrara prevederilor din Tratatul UE si unor directive europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )