Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ordonanta lui Tudorel Toader, atacata la CCR de Curtea de Apel Bucuresti

B1 B1,
Ordonanta lui Tudorel Toader, atacata la CCR de Curtea de Apel Bucuresti

Un complet de la Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) cu privire la Ordonanta de Urgenta OUG) 92/2018 promovata de Tudorel Toader, prin care au fost aduse. continuă pe B1

Avocatul Poporului solicita informatii suplimentare Guvernului si Ministerului Justitiei despre ordonanta lui Tudorel Toader

Avocatul Poporului a anuntat, joi, ca a solicitat informatii suplimentare Guvernului si Ministerului Justitiei despre Ordonanta de Urgenta OUG) 92/2018, promovata de ministrul Tudorel Toader, in legatura cu.

VIDEO Ordonanta lui Tudorel Toader goleste DNA de toti procurorii

Elaborata in miez de noapte, adoptata luni dimineata si publicata in Monitorul Oficial 30 de ore mai tarziu, Ordonanta de Urgenta pe Legile Justitiei urmeaza sa lase dosare importante fara anchetatori.

Ordonanta lui Tudorel Toader goleste DNA de toti procurorii

Elaborata in miez de noapte, adoptata luni dimineata si publicata in Monitorul Oficial 30 de ore mai tarziu, Ordonanta de Urgenta pe Legile Justitiei urmeaza sa lase dosare importante fara anchetatori.

Catalin Predoiu,dupa ordonanta pe legile Justitiei: Tudorel Toader a nchis practic DNA

Fostul ministru al Justitiei, liberalul Catalin Predoiu, sustine ca ordonanta de urgenta promovata de Tudorel Toader inchide DNA. Predoiu se refera la articolul din OUG potrivit caruia pentru a ramane in functie procurorii din Parchetul General, DIICOT si DNA trebuie sa aiba o vechime de 10 ani in magistratura, iar in cazul DNA sa fi sustinut un concurs.

Presedintele Klaus Iohannis ii cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat vineri demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care il acuza de un comportament iresponsabil pentru ca a inclus in ordonanta de urgenta pe justitie prevederi fara nicio legatura cu solicitarile Comisiei.

Eckstein Kovacs: Daca nu-l da nimeni afara din Guvern, Tudorel Toader sa mearga, de rusine, la Sf. Parascheva si sa spuna ca nu mai vrea sa fie ministru

Fostul senator UDMR si consilier prezidential, Peter Eckstein Kovacs, considera ca ordonanta pe legile Justitiei este vadit neconstitutionala, iar ministrul Justitiei, Tudorel Toader, trebuie dat cu doua suturi in fund afara din Guvern.

Tudorel Toader ii da replica lui Iohannis

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a raspuns joi, in exclusivitate, la Sinteza zilei, afirmatiilor presedintelui Klaus Iohannis cu privire la ordonanta de modificare a legilor justitiei si la declaratia prin.

PNL a informat Comisia de la Venetia in privinta ordonantei lui Tudorel Toader: S-a folosit de calitatea de membru al forului ca sa legitimeze solutii legislative cel putin controversate

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a transmis joi o scrisoare Comisiei de la Venetia, in legatura cu Ordonanta de Urgenta OUG) care modifica legile Justitiei, aratand ca ministrul Tudorel Toader s-a folosit.

VIDEO Liviu Avram, dupa reactia CSM pe OUG: Avem dovada scrisa ca Tudorel Toader legifereaza in favoarea infractorilor

Jurnalistul Liviu Avram a vorbit, intr-o interventie live pe pagina de Facebook Adevarul. ro, despre reactia CSM privind Ordonanta de Urgenta pe legile Justitiei, spunand ca avem prima dovada scrisa ca Tudorel Toader lucreaza si legifereaza in favoarea infractorilor, OUG-ul aprobat de Guvern lasand posibilitatea inculpatilor de a contesta capacitatea legala a procurorilor de a intocmi acte si rechizitorii.

Catalin Predoiu: Tudorel Toader a inchis practic DNA

Deputatul PNL Catalin Predoiu sustine ca, prin ordonanta de urgenta privind legile justitiei publicata marti, ministrul Tudorel Toader a inchis practic DNA, iar MCV a devenit un acronim pentru Marea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )