Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ordonanta privind majorarea salariilor din sistemul sanitar cu 25% a fost aprobata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ordonanta privind majorarea salariilor din sistemul sanitar cu 25% a fost aprobata

ACTUALIZARE 14:16 Guvernul a aprobat, astazi, ordonanta de urgenta privind majorarea salariilor din sistemul sanitar cu 25%, masura urmand sa fie aplicata de la 1 octombrie, potrivit unui comunicat de presa al Executivului. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul urmeaza sa discute azi OUG privind majorarea salariilor din sanatate cu 25%

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, este programata sa fie discutata in sedinta Guvernului de azi, premierul Victor Ponta cerand ministrului Sanatatii Nicolae Banicioiu sa prezinte Executivului spre aprobare acest act normativ.

Guvernul A DECIS cresterea TUTUROR SALARIILOR din Sanatate cu 25%

Premierul Ponta anunta saptamana trecuta ca pentru sedinta de Guvern din 26 august vor fi pregatite atat o ordonanta de urgenta privind majorarea salariilor angajatilor din sistemul sanitar, cat si un proiect de lege privind responsabilitatea medicilor.

Guvernul a adoptat ordonanta de marire cu 25% a salariilor din sistemul sanitar

Guvernul a adoptat ordonanta care stabileste ca salariul brut pentru personalul din sistemul public sanitar va beneficia de o majorare de 25%, informeaza B1 TV. Masura va fi aplicata de la 1 octombrie 2015. Guvernul.

Guvernul discuta, miercuri, OUG privind majorarea salariilor din sanatate cu 25%, din octombrie

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, ar urma sa fie discutata in sedinta Guvernului de miercuri, premierul Victor Ponta cerand ministrului Sanatatii, Nicu Banicioiu, sa prezinte Executivului spre aprobare acest act normativ.

Guvernul discuta, astazi, OUG privind majorarea salariilor din sanatate

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, ar urma sa fie discutata in sedinta Guvernului de astazi, premierul Victor Ponta cerand ministrului Sanatatii, Nicu Banicioiu, sa prezinte Executivului spre aprobare acest act normativ.

Elena Udrea, despre marirea salariilor medicilor: O decizie buna, dar cu aceasta solutie punctuala nu se rezolva problemele din sistemul sanitar romanesc

Elena Udrea este de parere ca mjorarea salariilor din sistemul sanitar cu 25% nu va rezolva problemele stringente ale acesui sector. Fostul ministru sustine ca Guvernul trebuie sa implementeze o Lege a.

UPDATE Ordonanta de Urgenta care prevede majorarea cu 25% a salariilor din sistemul sanitar a fost aprobata de Guvern

Ordonanta de Urgenta care prevede majorarea cu 25% a salariilor tuturor angajatilor din sistemul sanitar, incepand cu data de 1 octombrie 2015, a fost aprobata in sedinta de Guvern de miercuri. Premierul Victor Ponta anuntase, la inceputul sedintei de Guvern, ca pe ordinea de zi in primul rand avem ordonanta, e finalizata, ordonanta prin care prevedem de la 1 octombrie cresterea cu 25% a salariilor actuale pentru tot personalul din sistemul sanitar.

Discutiile privind majorarea salariilor profesorilor, amanate pana in 15 septembrie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni, la finalul discutiilor de la Guvern pe tema majorarii salariilor din educatie, ca au fost avansate mai multe variante de calendar si procente, dar s-a convenit o amanare a discutiilor pana in 15.

Discutiile privind majorarea salariilor dascalilor, AMANATE. Cand vor fi reluate discutiile

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni, la finalul discutiilor de la Guvern pe tema majorarii salariilor din educatie, ca au fost avansate mai multe variante de calendar si procente, dar s-a convenit o amanare a discutiilor pana in 15 septembrie .

Alina Gorghiu: Guvernul nu a discutat miercuri proiectul de lege privind impozitarea mitei in sistemul sanitar. Sper ca e vorba de renuntarea la o initiativa care umileste medicii romani

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a precizat miercuri, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca proiectul de lege privind impozitarea mitei in sistemul sanitar ar trebui abandonat de Executiv, fiind vorba despre o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )