Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ordonanta de Urgenta 14, prin care a fost abrogata celebra OUG 13, este constitutionala, a decis CCR

Hotnews Hotnews,
 Ordonanta de Urgenta 14, prin care a fost abrogata celebra OUG 13, este constitutionala, a decis CCR

Ordonanta de Urgenta 14/2017, care a abrogat controversata OUG 13 de modificare a Codurilor penale, prin care erau dezincriminate mai multe infractiuni, este constitutionala, a decis marti Curtea Constitutionala, potrivit Digi 24. Daca OUG 14 ar fi fost declarata neconstitutionala, ar fi intrat in vigoare controversata Ordonanta 13, care, intre altele, dezincrimina abuzul in serviciu si care a scos sute de mii de oameni in strada. continuă pe Hotnews

CCR a respins toate exceptiile de neconstitutionalitate ridicate impotriva OUG 14, prin care a fost abrogata OUG 13

Curtea Constitutionala a respins marti, cu unanimitate de voturi, toate cele 17 exceptii de neconstitutionalitate ridicate impotriva OUG 14/2017, actul normativ prin care a fost abrogata OUG 13, informeaza g4media.

DOCUMENT Procedura prin care va incerca ANAF sa recupereze datoriile la firmele aflate in insolventa

Anul trecut, Guvernul adopta o Ordonanta de Urgenta care modifica legea insolventei. Aceasta avea multe prevederi care au generat dezbateri in spatiul public, avand in vedere ca, printre altele, s-a dat statului posibilitatea de a converti creantele bugetare in actiuni. Un proiect de ordin al ANAF vorbeste, insa, despre cesiunea de creante, adica contractul prin care creditorul transmite creanta care ii apartine, altei persoane, respectiv procedura pe care o va aplica Fiscul.

CCR a decis: OUG 14, Ordonanta prin care a s-a abrogat controversata OUG 13, este constitutionala

Curtea Constitutionala a respins, marti, toate exceptiile de neconstitutionalitate referitoare la Ordonanta de Urgenta 14, cea care a abrogat OUG 13, cea care prevedea, printre altele, dezincriminarea abuzului i.

Andrei Caramitru vine cu scuze: Pentru mine Holocaustul este simbolul absolut al raului si, din greseala, l-am folosit initial pentru a descrie durerea prin care trecem

Andrei Caramitru prezinta scuze dupa ce comparatia facuta intre situatia politica din Romania si Holocaust. intr-o postare pe Facebook, consilierul presedintelui USR Dan Barna a precizat ca pentru.

M-a apucat de mana si a inchis ochii. Clipele ingrozitoare prin care a fost nevoita sa treaca o mama, care si-a pierdut copilul din cauza unei forme rare de cancer

Viata unor parinti dinManchester, Anglia,s-a schimbat radical de cand fiul lor de doar patru ani a murit in urma unei forme rare de cancer. Ethan Turner a ajuns la spital, unde doctorii au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )