Libnet.ro
UNICEF

20:30

ORE SUPLIMENTARE 2018. Sanctiuni dure pentru angajati

Antena3 Antena3,
ORE SUPLIMENTARE 2018. Sanctiuni dure pentru angajati

Regimul juridic al muncii suplimentare este tratat in Codul muncii, unde se prevad contextul in care se poate munci peste program, cum trebuie recompensati salariatii si cine nu poate sa. continuă pe Antena3

Israel: Se acumuleaza loviturile dure pentru Netanyahu / Un colaborator apropiat al premierului ar fi negociat statutul de martor protejat

Orizontul pare sa se intunece tot mai mult pentru premierul israelian Benjamin Netanyahu, confruntat acum cu perspectiva unei marturii potential devastatoare a unui apropiat colaborator intr-un dintre anchetele de coruptie care ii ameninta lunga sa domnie, scrie AFP.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Situatie teribila pentru Coreea de Nord la PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Coreea de Nord va pleca de la Jocurile Olimpice de iarna 2018 de la PyeongChang cu tolba goala, dupa ce a ratat ultima sa oportunitate la podium la short-track, relateaza agentia.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Vesti proaste pentru Romania din PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Echipajul feminin de bob-2 al Romaniei, alcatuit din Maria Adela Constantin si Andreea Grecu, ocupa locul 16 dupa primele doua manse, desfasurate marti, la Jocurile Olimpice de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )