Libnet.ro
UNICEF

01:06

Organizatia Meteorologica Mondiala: Canicula din Europa, una dintre cele mai persistente din ultimul deceniu

Antena3 Antena3,
Organizatia Meteorologica Mondiala: Canicula din Europa, una dintre cele mai persistente din ultimul deceniu

Valul de caldura care afecteaza o mare parte din Europa este unul dintre cele mai persistente din ultimul deceniu, a semnalat miercuri Organizatia Meteorologica Mondiala OMM), transmite EFE. continuă pe Antena3

Valul de canicula se deplaseaza lent spre estul Europei - Organizatia Meteorologica Mondiala

Valul de caldura care afecteaza o mare parte din Europa este unul dintre cele mai persistente din ultimul deceniu si este neobisnuit pentru ca a aparut la inceputul verii si afecteaza un teritoriu foarte mare, a semnalat saptamana aceasta Organizatia Meteorologica Mondiala OMM), informeaza Agerpres citand EFE. Potrivit sursei citate, in urmatoarele zile, canicula urmeaza sa se deplaseze lent spre estul Europei, afectand mai sever Turcia si Greci.

Canicula LOVESTE Europa. Ce tari sunt afectate de valul puternic de caldura

Mai multe tari din Europa se confrunta cu temperaturi ce ajung chiar si la 40 de grade Celsius. Printre acestea se numara Spania, Portugalia, Italia, Franta si Belgia.

Un violoncelist roman a castigat medalia de aur la concursul international Ceaikovski, una dintre cele mai prestigioase competitii din lume

Un violoncelist roman a castigat medalia de aur, alaturi de alti trei muzicieni, la concursul international Ceaikovski, una dintre cele mai importante competitii muzicale din lume, informeaza Digi24. Andrei.

OMM: Valul de caldura care afecteaza Europa este unul dintre cele mai persistente din ultimul deceniu

Organizatia Meteorologica Mondiala OMM) semnaleaza ca valul de caldura care afecteaza o mare parte din Europa este unul dintre cele mai persistente din ultimul deceniu si este neobisnuit pentru ca a aparut.

Criza din Grecia paralizeaza afacerile companiilor din Europa

Criza din Grecia paralizeaza deciziile de afaceri din Europa, companiile amanand vanzarile de obligatiuni si ofertele de actiuni, din cauza imgrijorarii investitorilor provocata de criza din Grecia, relateaza.

Criza din Grecia paralizeaza deciziile de afaceri ale companiilor din Europa

Criza din Grecia paralizeaza deciziile de afaceri din Europa, companiile amanand vanzarile de obligatiuni si ofertele de actiuni, din cauza ingrijorarii investitorilor provocata de criza din Grecia, relateaza Bloomberg.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )