Libnet.ro
UNICEF

18:30

Organizatia Pact pentru Romania cere SNSPA sa incheie colaborarea cu Mirel Palada

Hotnews Hotnews,
 Organizatia Pact pentru Romania cere SNSPA sa incheie colaborarea cu Mirel Palada

Pact pentru Romania cere rectorului SNSPA, Remus Pricopie, si decanului Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, Alina Bargaoanu, sa intrerupa colaborarea cu sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al guvernului Ponta, care l-a lovit miercuri seara, in pauza uneori emisiuni B1TV, pe senatorul Mihai Gotiu. Organizatie sustine ca asocierea cu Mirel Palada ar reprezenta o pata pe imaginea invatamentului superior din Romania. continuă pe Hotnews

Mesajul ascuns pentru Romania din discursul sefului Comisiei Europene

Cu cinci mentiuni, Romania a fost tara cel mai des pomenita in discursul programatic despre viitorul UE al lui Jean Claude Juncker. Seful Comisiei Europene a intins adevarate poduri diplomatice spre Romania, dar a si avertizat ca statul de drept si libertatea de exprimare sint principii non-negociabile ale UE. Mesajul real pentru Romania, ascuns cu grija in mesajul batranului politician, e urmatorul: ne bazam pe Romania ca ultim bastion de rationalitate politica in estul Europei, dar nu vom tolera derapaje ca in Polonia si Ungaria.

Vesti bune pentru Romania. INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule, in crestere

Conform INS, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie bruta, in luna iulie 2017, comparativ cu luna iu.

Idee de business pentru Romania: advertising pe pahare de cafea

Industria cafenelelor a explodat in ultima perioada, inclusiv in Romania Coffee 2 Go, Teds Coffee, 5 To Go, sute de localuri specializate pe vanzarea de cafea si/sau ceaiuri. In timp ce sorbeau licoarea diminetilor, doi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )