Libnet.ro
UNICEF

11:15

ORGANIZATIILE DE MEDIU: Parlamentarii vor sa ofere din nou monopol marilor companii de pe piata lemnului din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORGANIZATIILE DE MEDIU: Parlamentarii vor sa ofere din nou monopol marilor companii de pe piata lemnului din Romania

Mai multe organizatii de mediu avertizeaza ca modificarile legislative ce se dezbat, luni, la Camera Deputatilor pot sa ofere, din nou, monopol marilor companii de pe piata lemnului din Romania si sa contribuie la mascarea taierilor ilegale de paduri. continuă pe Ziarul Bursa

HBO Max difuzeaza din nou Pe Aripile Vantului. Ce schimbare a facut, totusi!

Serviciul de streaming HBO Max difuzeaza din nou Pe Aripile Vantului, dupa ce anterior l-a eliminat pentru reprezentari rasiste. Pagina filmului include acum videoclipuri suplimentare ce contextualizeaza portretizarea sclaviei. Iata aici toate detaliile.

Coronavirus: Australia rationalizeaza din nou vanzarile de hartie igienica Mesajul premierului catre cumparatorii panicati: incetati, e ridicol

Mai multe supermarketuri australiene au impus din nou restrictii la cumpararea de hartie igienica pe fondul clientilor panicati de un avans al cazurilor de coronavirus in Melbourne, scrie AFP.

Romania depaseste, din nou, 400 de cazuri noi de coronavirus, depistate in 24 de ore. Bilantul infectarilor - 25.697. S-au mai inregistrat 15 decese, totalul ajungand la 1.579. La Terapie Intensiva sunt 186 de pacienti

Romania depaseste din nou 400 de cazuri noi de coronavirus in 24 de ore, anunta, vineri, Grupul de Comunicare Strategica. Astfel, bilantul total al imbolnavirilor cu Covid-19 ajunge la 25. Dintre.

FMI: Bursele sunt asteptate sa se prabuseasca din nou

Pietele bursiere si alte active riscante ar putea suferi o a doua prabusire daca pandemia de coronavirus COVID-19) se extinde considerabil, sunt reintroduse masurile de izolare sau cresc din nou tensiunile comerciale, se arata intr-un raport al Fondului Monetar International publicat joi, transmite Reuters.

Piata lemnului din Romania: Parlamentul acuzat ca va favoriza marile companii

Mai multe organizatii de mediu avertizeaza ca modificarile legislative ce se dezbat, luni, la Camera Deputatilor pot sa ofere, din nou, monopol marilor companii de pe piata lemnului din Romania si sa contribuie la mascarea taierilor ilegale de paduri,.

Cardul de sanatate este din nou obligatoriu de la 1 iulie: Care sunt exceptiile

Incepand de la 1 iulie, cardul de sanatate redevine obligatoriu. Exceptie vor face doar consultatiile la medicul de familie si la specialistul din ambulatoriul clinic, transmite Casa Nationala de Asigurari de.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )