Libnet.ro
UNICEF

10:45

Organizatorii Untold si Neversea au anuntat decizia luata in contextul epidemiei de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Organizatorii Untold si Neversea au anuntat decizia luata in contextul epidemiei de coronavirus

Organizatorii festivalurilor Untold si Neversea au anuntat ca pregatirile pentru editiile din 2020 continua in ciuda epidemiei de coronavirus, insa au precizat ca siguranta spectatorilor este pe primul loc, motiv pentru care tin in permanenta legatura cu autoritatile romane pentru a fi la curent cu evolutia situatiei. continuă pe Adevărul

Organizatorii Untold si Neversea: Pregatirile pentru festivaluri merg inainte

Organizatorii festivalurilor Untold si Neversea, care sunt programate in acesta vara la Cluj-Napoca,.

Universitatea Valahia suspenda cursurile incepand de maine in contextul epidemiei de coronavirus

Universitatea Valahia din Targoviste va suspenda cursurile incepand de miercuri, 11 martie, in contextul epidemiei de coronavirus. Masura va fi luata pana pe data de 23 martie.

Munca la distanta in contextul epidemiei Covid-19. Ce masuri pot lua angajatorii in aceasta perioada?

In contextul cresterii numarului de cazuri de infectare cu noul virus Covid-19 pe teritoriul Romaniei, se impune ca operatorii economici sa aiba in vedere o serie de masuri pentru protejarea salariatilor lor. Atat Codul Muncii, cat si Legea 3192016 a securitatii si sanatatii in munca Legea 3192006) asigura un cadru legislativ care sa permita angajatorilor, in contextul epidemiei Covid-19, sa ia masuri pentru a proteja sanatatea salariatilor lor.

Coronavirus: Fara spectatori pe stadioane si in Romania - Decizia luata de FRF dupa anuntul facut de Raed Arafat

Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca sisteaza organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate meciurile pe care le organizeaza. Vanzarea biletelor pentru meciul Romania U21 vs Danemarca U21 a fost suspendata. Raed Arafat a anuntat ca evenimentele care presupun participarea a peste 1. 000 de persoane vor fi interzise.

Dertour lanseaza o noua politica de anulari gratuite in contextul epidemiei de coronavirus

Reteaua de agentii de turism Dertour lanseaza pachetele Rezerva linistit, anuleaza gratuit pentru a veni in sprijinul iubitorilor de calatorii care din cauza epidemiei de coronavirus se tem sa-si mai planifice iesiri din tara.

Munca la distanta in contextul epidemiei de coronavirus. Ce masuri pot lua angajatorii in aceasta perioada

In contextul cresterii numarului de cazuri de infectare cu noul virus Covid-19 pe teritoriul Romaniei, se impune ca operatorii economici sa aiba in vedere o serie de masuri pentru protejarea salariatilor lor, arata o analiza realizata de Anca Atanasiu, Senior Associate, Radu si Asociatii SPRL.

Decizia luata de Uber care-i va multumi pe unii soferi

Uber a luat o decizie care, cu siguranta, pica numai bine pentru soferi. Mai ales ca e luata intr-un context tensionat si intr-un moment in care compania inca se confrunta cu acuzatii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )