Libnet.ro
UNICEF

15:45

in Orientul Mijlociu, Joe Biden se distanteaza usor de cei mai apropiati aliati ai lui Trump, Arabia Saudita si Israelul

Hotnews Hotnews,
 in Orientul Mijlociu, Joe Biden se distanteaza usor de cei mai apropiati aliati ai lui Trump, Arabia Saudita si Israelul

Cu mici pasi, Joe Biden a inceput deja sa redefineasca prioritatile Statelor Unite in Orientul Mijlociu, printr-o usoara distantare de Arabia Saudita si Israel, pilonii strategiei anti-Iran a predecesorului sau Donald Trump, si incercand in acelasi timp sa reia dialogul cu Teheranul, scrie AFP. continuă pe Hotnews

EXCLUSIV Joe Biden se indeparteaza de viziunea lui Donald Trump, in primul discurs privind politica externa a SUA. Iulian Fota: A vrut sa puncteze ca diplomatia americana se intoarce

In primul sau discurs de politica externa, in calitate de presedinte al SUA, Joe Biden a declarat ca va colabora cu aliatii si partenerii americani pentru a sanctiona pe cei responsabili de lovitura de stat.

VIDEO Joe Biden, primul discurs de politica externa: America s-a intors. SUA nu vor mai tolera actiunile agresive ale Rusiei

In primul sau discurs de politica externa, presedintele american Joe Biden a trimis un mesaj puternic Rusiei lui Putin: Statele Unite nu vor mai tolera actiunile agresive ale Moscovei si incalcarea sistematica a drepturilor omului.

Fiul lui Joe Biden face confesiuni importante in cartea de memorii. Provin dintr-o familie forjata de tragedii

Fiul lui Joe Biden isi lanseaza o carte de memorii. Lucrarea sa se intituleaza Lucruri frumoase. Fiul lui Joe Biden isi lanseaza cartea autobiografica Fiul noului presedinte al Statelor Unite ale Americii isi va lansa cartea autobiografica intitulata Lucruri frumoase, scrie hotnews. ro Hunter Biden, fiul cel mic al lui Joe Biden, isi va publica autobiografia .

Din ce motive vrea presedintele Joe Biden sa-l lase pe Donald Trump fara briefing-ul serviciilor secrete

Presedintele Joe Biden este de parere ca predecesorul sau in functie, Donald Trump, nu ar trebui sa aiba acces la rapoartele serviciilor de informatii din cauza comportamentului sau impredictibil.

Joe Biden deschide larg portile pentru refugiati, in SUA. Comunitatea LGBT, protejata de noul presedinte: Ne vom asigura sa promovam drepturile acestor persoane (VIDEO)

Decizie fara precedent in Statele Unite ale Amercii. Joe Biden, presedintele care a declarat in repetate randurica va schimba radical politica impusa de Donald Trump, a anuntat de curand faptul ca vrea.

Kremlinul denunta retorica foarte agresiva la adresa Rusiei, dupa primul discurs de politica externa al lui Joe Biden

Kremlinul denunta vineri declaratii foarte agresive ale noului presedinte american Joe Biden, la o zi dupa un discurs combativ fata de Rusia, in care democratul a indemnat la eliberarea opozantului politic rus Aleksei Navalnii, relateaza AFP.

Fiul lui Joe Biden, Hunter, isi va publica autobiografia unde povesteste despre dependenta de alcool si droguri

Hunter Biden, fiul noului presedinte al Statelor Unite Joe Biden, isi va publica autobiografia pe 6 aprilie, in care isi va descrie lupta impotriva diferitelor dependente, a anuntat joi editura Simon Schuster, potrivit AFP.

Cei mai fideli nativi ai zodiacului. Se spune despre barbatii din aceste 5 zodii ca nu te vor insela niciodata

Pentru cei care cred in zodiac si nu numai, se spune ca acestia sunt cei mai loiali nativi ai zodiacului. Care sunt cei cinci barbati care nu te vor insela niciodata si iti vor fi mereu credinciosi. Odata ce se indragostesc acestia au ochi numai pentru partenerele lor. Se numara si iubitul tau printre cei .

Cat au castigat anul trecut Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila, cei mai titrati medici ai tarii de la inceputul pandemiei

Parlamentarii PSD Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila, medici la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, cei mai des auziti in tara de cand a inceput pandemia, au sume consistente in conturi, detinand si apartamente. Rafila pluseaza si cu terenuri, fiind mai bogat decat Streinu-Cercel, conform declaratiilor de avere ale acestora, consultate de Hotnews.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )