Libnet.ro
UNICEF

19:45

Oros, despre pesta porcina: Comisia Europeana nu mai are incredere in autoritatile romane

Hotnews Hotnews,
 Oros, despre pesta porcina: Comisia Europeana nu mai are incredere in autoritatile romane

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros a declarat la iesirea de la o conferinta privind risipa alimentara ca Romania a pierdut increderea Comisiei Europene in privinta aplicarii masurilor de combatere a pestei porcine din cauza numeroaselor intarzieri in implementare, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

ANSVSA: 774 de focare de PESTA PORCINA AFRICANA, in 261 de localitati din 28 de judete

ANSVSA anunta ca Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 261 de localitati din 28 de judete, cu un numar de 774 de focare dintre care 15 focare in exploatatii comerciale si 4 focare in exploatatii de.

Un nou focar de pesta porcina in Sarata Galbena

Un nou focar de pesta porcina a fost confirmat intr-o gospodarie din satul Sarata Galbena din raionul Hancesti. in aceste conditii, specialistii de la Agentia Nationala pentru Siguranta Alimentelor au instituit restrictii de scoatere a porcilor si carnii de porc din localitate, iar sacrificarea pentru prorpiul consum urmeaza sa aiba loc doar sub subravegherea unui medic veterinar, transmite IPN.

Constitutia Romaniei: Klaus Iohannis nu mai are dreptul la al treilea mandat. Aceasta este ultima data cand a mai putut fi ales

Klaus Iohannis a obtinut un nou mandat la Palatul Cotroceni in urma votului din data de 24 noiembrie. Acesta va sta in fruntea tarii pentru inca cinci ani, dar nu va mai putea candida din nou la sfarsitul anului 2024. Consitutia Romaniei prevede ca presedintele nu poate avea mai mult de doua mandate. Constitutia Romaniei: .

Comisia Europeana o ironizeaza pe Dancila: Deci ASTIA au fost la vot (FOTO)

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania a postat pe Facebook un mesaj ironic dupa ce Viorica Dancila, candidata PSD la prezidentiale, a inregistrat cel mai slab scor la acest tip de scrutin din istoria.

REGULILE S-AU SCHIMBAT RADICAL! VEZI cine NU MAI ARE DREPTUL sa faca SCOALA DE SOFERI! VESTI proaste pentru ROMANI

Vesti proaste pentru viitorii soferi din Romania! BOMBA MONDENA! FUEGO SI MIRABELA DAUER NU SE MAI FERESC S-A AFLAT ADEVARUL DESPRE RELATIE! FANII SUNT ULUITI GALERIE FOTO) Conform unor noi reguli din.

Business report: Euro mai are putin si va fi cotat cu 5 lei la unele banci pentru tranzactiile cu cardul; Constructia de hoteluri in Romania inregistreaza o crestere semnificativa. Cererea de proiectare s-a majorat cu 50%

Dilema patronilor: ii concediaza pe angajatii neperformanti sau ii accepta cum sunt, ca sa nu ramana fara forta de munca? Calitatea muncii a devenit. Fondatorul Uber are o noua idee: cloud kitchen sau restaurantele fantoma. Travis Kalanick, cofondatorul si fostul CEO al Uber, a strans recent 400 de milioane de dolari.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )