Libnet.ro
UNICEF

18:15

Oscar 2015. The Imitation Game, un film valoros transformat intr-o voce pentru drepturile persoanelor gay

Adevărul Adevărul,
Oscar 2015. The Imitation Game, un film valoros transformat intr-o voce pentru drepturile persoanelor gay

Oscar 2015. Premiile Oscar de anul acesta sunt mai politizate ca niciodata. Dupa acuzatiile de rasism niciun actor de culoare nu e nominalizat) si cele de propaganda americana povestea Lunetistului american, un film despre un puscas marin care a omorat sute de oameni), un nou subiect sensibil apare in discutie: eroul gay din The Imitation Game: Jocul codurilor. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: The Imitation Game: Jocul codurilor, filmul in care Benedict Cumberbatch face cel mai bun rol al carierei

Filmul The Imitation Game: Jocul codurilor are astazi premiera in cinematografele din Romania. Benedict Cumberbatch reuseste sa intre in pielea lui Alan Turing, cel care a descifrat codului secret folosit de nazisti, impresionand criticii. Chiar daca lungmetrajul isi permite o serie de libertati cu privire la adevarata poveste, productia subliniaza importanta omului de stiinta, chiar daca a fost discreditat pentru ca era homosexual.

Oscar 2015. Lunetistul american, atacat de fosti colegi: Un mincinos, nu un erou

Oscar 2015. Chris Kyle, puscasul marin a carui poveste a fost transpusa in filmul nominalizat la Oscar 2015 Lunetistul american, a fost un mincinos, nu un erou. Cel putin asa sustine Jesse Ventura, un fost coleg al acestuia din trupele SEAL. Ventura l-a criticat pe Kyle si sustine ca filmul regizat de Clint Eastwood nu este altceva decat propaganda.

SONDAJ Oscar 2015. Hollywoodul nu e misogin si nici rasist

Oscar 2015 nu a adus nicio nominalizare pentru un artist de culoare, fapt ce a generat o adevarata polemica legata de rasism la Hollywood. Publicul larg nu pare sa fie de aceeasi parere, potrivit unui sondaj realizat de Reuters.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )