Libnet.ro
UNICEF

12:30

Oscar 2017. Cine sunt favoritele in cursa pentru Cea mai buna actrita in rol principal

România Liberă România Liberă,
Oscar 2017. Cine sunt favoritele in cursa pentru Cea mai buna actrita in rol principal

Cel mai prestigios premiu din industria filmului, va fi decernat, intr-o gala la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, pe 26 februarie. Cea de-a 89-a editie a galei premiilor Oscar va fi prezentata de Jimmy Kimmel. continuă pe România Liberă

Oscar 2017. Cine sunt favoritii in cursa pentru Cel mai bun actor in rolul principal. Preferintele publicului sunt surprinzatoare

Cea mai importanta gala pentru industria filmului, aflata la cea de-a 89-a editie, isi va desemna, pe 26 februarie, castigatorii la categoria Cel mai bun actor in rolul principal.

Premia Musei 2017. Cine sunt salajenii premiati pentru implicarea in viata comunitatii

Demersul aflat la cea de-a doua editie se doreste a fi o pledoarie pentru un sistem sanatos de valori in comunitate.

Castigatorii Oscar 2017, potrivit specialistilor si caselor de pariuri

Decernarea premiilor Academiei Americane de Film este cel mai mare eveniment din industria cinematografica, fiind recompensate eforturile artistilor din fata si din spatele camerelor. Jurnalistii si casele de pariuri se intrec in predictii cu privire la castigatorii Oscar 2017, iar zarurile par sa fie deja aruncate in cazul principalelor categorii, insa nu este exclusa posibilitatea unor rasturnari de situatie mai mult sau mai putin placute.

VIDEO. OSCAR 2017. La La Land, Manchester by the Sea, Moonlight si Lion, in cursa pentru cel mai bun film al anului

Cea de-a 89-a gala de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 26 februarie, la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles. Evenimentul va fi prezentat de Jimmy Kimmel.

Ce cadouri primesc actorii nominalizati la premiile Oscar 2017: atentii de lux, de doua ori mai scumpe ca in 2016

Cea de-a 89-a gala de decernare a premiilor Oscar, care are loc pe 26 februarie, le va aduce nominalizatilor cadouri de lux si diverse, valoarea lor fiind de doua ori mai mare decat in 2016.

Turneul celor Sase Natiuni, vis interzis pentru echipa de rugby a Romaniei: Organizatorii au anuntat ca nu sunt locuri libere pentru tarile din esalonul doi

Organizatorii prestigioasei competitii europene anuale de rugby Turneul celor Sase Natiuni au anulat orice speranta pentru Romania si alte tari din esalonul doi al rugbyului mondial de a accede.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )