Libnet.ro
UNICEF

06:15

Oscar 2019: cele mai proaste filme si cei mai slabi actori, distinsi cu Zmeura de aur

Playtech Playtech,
Oscar 2019: cele mai proaste filme si cei mai slabi actori, distinsi cu Zmeura de aur

Cu o zi inainte de decernarea premiilor Oscar 2019, a avut loc festivitatea anuala Zmeura de Aur 2019. Avand in vedere ca onoreaza cele mai slabe realizari din domeniul cinematografic pe. continuă pe Playtech

Cele mai bune teste psihologice pe care le poti face online

Pe internet gasesti tot felul de teste interesante - de la cele simpatice, care iti arata in ce casa de la Hogwarts te potrivesti, la cele de-a dreptul bizare, care iti spun ce fel de pizza.

Castigatori Zmeura de Aur 2019: o actrita nominalizata la Oscar 2019 si Donald Trump, desemnati cei mai slabi actori. Care e cel mai prost film

Holmes Watson a castigat patru premii Zmeura de Aur 2019, inclusiv pentru cel mai prost film, in timp ce presedintele Statelor Unite Donald Trump a fost recompensat cu doua dintre trofeele pe care nu si le doreste nimeni. Surprinzator, o actrita nominalizata la Oscar 2019 a primit o Zmeura de Aur pentru cea mai slaba interpretare.

LIVE TEXT Castigatori Oscar 2019: in aceasta noapte aflam impreuna cine sunt cei mai buni dintre cei buni

In aceasta noapte aflam castigatorii Oscar 2019, gala premiilor Academiei Americane de Film urmand sa inceapa la 03. 00, ora Romaniei, la Dolby Theatre din Los Angeles. Evenimentul este transmis in direct de Digi 24, iar Adevarul va sta la dispozitie cu cele mai noi updateuri atat de pe covorul rosu, cat si de pe scena.

LIVETEXT Castigatori Oscar 2019: in aceasta noapte aflam impreuna cine sunt cei mai buni dintre cei buni

In aceasta noapte aflam castigatorii Oscar 2019, gala premiilor Academiei Americane de Film urmand sa inceapa la 03. 00, ora Romaniei, la Dolby Theatre din Los Angeles. Evenimentul este transmis in direct de Digi 24, iar Adevarul va sta la dispozitie cu cele mai noi updateuri atat de pe covorul rosu, cat si de pe scena.

OSCAR 2019 Green Book, cel mai bun lungmetraj, Rami Malek si Olivia Colman, cei mai buni actori / Lista completa a cstigatorilor

Gala de decernare a Premiilor Oscar 2019, aflata in acest an la cea de-a 91-a editie, si-a desemnat castigatorii.

Cele mai frumoase aparitii ale vedetelor la petrecerea OK! Golden Night: cine a purtat o tinuta la indigo cu a Angelinei Jolie FOTO

Numeroase vedete autohtone au etalat tinute spectaculoase pe covorul rosu al celei de-a saptea editie a petrecerii OK! Golden Night, organizata de revista ca un preambul al galei Oscar 2019, care va avea loc duminica in Los Angeles.

VIDEO INTERVIU Cine va castiga Oscarul? Pronosticul lui Ionut Mares, critic de film: A star is born nu este un film reusit, Bohemian Rhapsody nu aduce nimic nou. Cele mai mari sanse le are Roma

Foarte putin timp ne desparte de decernarea premiilor Oscar - cel mai important eveniment cinematografic al anului. intr-un interviu pentru HotNews. ro, criticul de film Ionut Mares a facut cateva pronosticuri in legatura cu acordarea statuetelor. in opinia sa, Roma are cele mai mari sanse a castiga premiul pentru cel mai bun film. Favoritul meu pentru cel mai bun rol masculin este Christian Bale, iar Glenn Close merita sa castige o statueta pentru personajul foarte interesant pe care il joaca in The wife.

OSCAR 2019. Rami Malek. Cine este, dincolo de ecrane, rasfatatul Premiilor Oscar de anul acesta, actorul din Bohemian Rhapsody?

Duminica noaptea, la Dolby Theatre din Los Angeles, va avea loc cea mai asteptata gala a anului. Este vorba despre Premiile Oscar, evident. Iar daca vorbim de premii, nu putem.

OSCAR 2019. Cine sunt castigatorii la casele de pariuri

Mai sunt doar doua zile pana la decernarea premilor Oscar, iar cea de-a 91 editie se anunta plina de surprize. Casele de pariuri s-au inghesuit sa isi anunte cotele.

OSCAR 2019 Cstigatorii vor fi desemnati duminica noapte. Cine sunt marii favoriti

Gala de decernare a Premiilor Oscar 2019, aflata in acest an la cea de-a 91-a editie, isi va desemna castigatorii la 24 februarie 2019, la Dolby Theatre din Los Angeles. Lungmetrajele The Favourite, de Yorgos Lanthimos, si Roma, de Alfonso Cuaron, conduc, cu cate zece selectii, in topul nominalizarilor la Oscar 2019. Cate opt nominalizari au primit filmele A star Is Born si Vice, iar Black Panther, de la Marvel, are sapte selectii, inclusiv pentru cel mai bun lungmetraj.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )