Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oscar 2019: Pentru prima data in ultimii 30 de ani, gala nu va avea o gazda oficiala. Declaratiile lui Kevin Hart, cel care trebuia sa prezinte evenimentul VIDEO

Adevărul Adevărul,
Oscar 2019: Pentru prima data in ultimii 30 de ani, gala nu va avea o gazda oficiala. Declaratiile lui Kevin Hart, cel care trebuia sa prezinte evenimentul VIDEO

Academia Americana de Film a stabilit alte planuri pentru gala de decernare a Premiilor Oscar de anul acesta, dupa ce comediantul si actorul american Kevin Hart 39 de ani) a confirmat oficial ca nu va mai fi prezentatorul ceremoniei care va avea loc pe 24 februarie 2019. continuă pe Adevărul

Vnzarile anuale de masini au scazut n China pentru prima oara n ultimii 20 de ani

Vanzarile de masini au inregistrat prima crestere anuala din ultimele doua decenii in China, cea mai mare piata auto mondiala, informeaza BBC. Astfel, s-au vandut 22,7 milioane de masini noi, cu 6% mai putine decat in 2017. in 2005 se vindeu sub 4 milioane de masini, iar in 2008, ia putin de 7 milioane,.

DOCUMENT Noi scumpiri in 2019. Cresc tarifele de cadastru, pentru prima data in 10 ani

Tarifele practicate de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) vor fi majorate pentru prima data in ultimii zece ani, unele servicii, precum radierea constructiilor, urmand sa fie de doua ori mai scumpe.

NIMENI nu va prezenta Oscarurile! Situatie unica in ultimii 30 de ani!

Nimeni nu va prezenta editia premiilor Oscar de anul acestea, dupa ce Kevin Hart a renuntat la acest privilegiu. Este o situatie unica in ultimii 30 de ani.

Dacia, pentru prima data in ultimii 7 ani, vine cu ceva nou. Despre ce e vorba si ce inseamna asta

Dacia vine, in sfarsit, cu ceva nou, dupa sapte ani, dar nu e neaparat ceva impresionant. Noutatea se datoreaza, evident, aliantei pe care a facut-o Renault cu Nissan, dar si unele modele Dacia ar putea beneficia de o schimbare. Potrivit confirmarilor facute de reprezentantii producatorului auto de la Mioveni, uzina a inceput la sfarsitul anului [] .

Salariul minim a fost modificat de 15 ori n ultimii 10 ani: de la 530 lei n 2008, la 2080 lei, 2350 lei si 3000 de lei, n 2019

Salariul minim pe economie a fost majorat fortat, mult peste capacitatea mediului de afaceri de a absorbi aceasta presiune, sustine Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania, intr-o postare pe blogul sau. Potrivit acestuia, salariul minim pe economie a cunoscut majorari de 15 ori in ultimii zece ani, crescand de la 540 lei anul 2008) la 2. 080 lei incepand cu 1 ianuarie 2019), majorarea acestuia fiind realizata intr-un ritm mult mai rapid decat cresterea salariului mediu pe economie.

IN DECEMBRIE Activitatea economica in zona euro - cel mai semnificativ declin din ultimii patru ani

Activitatea economica in zona euro a inregistrat, in decembrie, cel mai semnificativ declin din ultimii patru ani, pe fondul sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, conform unui studiu realizat de compania de analize financiare Markit, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Fiica lui Mihai Albu este o adevarata frumusete la aproape 9 ani. Micuta este copia fidela a mamei sale

In luna februarie a anului 2000, Mihai Albu si Iulia Albu deveneau parinti pentru prima data, odata cu venirea pe lume a micutei Mikaela.

Previziuni pentru 2019: Pentru prima data, guvernatorul Mugur Isarescu isi pune problema plecarii de la BNR

Anul acesta expira mandatul actualei conduceri a Bancii Nationale a Romaniei, iar intrebarea este daca Mugur Isarescu va ramane guvernatorul BNR pentru inca un mandat. Liviu Dragnea si Calin Popescu.

RAZBUNARE CRUNTA! Ce-a patit romanca de 30 ani care SI-A FALIMENTAT iubitul italian de 73 ani... Nu te-ai fi gandit la asa ceva...

Dupa ce a ramas cu inima franta si in contul gol, un italian amorezat pana peste cap de o romanca si-a dat seama ca n-a fost dragoste adevarata si a chemat-o in instanta. A fost nevoie de 3 ani de.

Simona Halep, intr-un material pentru The Guardian: Peste zece ani as vrea sa am trei copii si sa stiu ca am dat totul pentru tenis

Simona Halep a povestit, intr-un interviu pentru The Guardian, despre faptul ca tot ceea ce a facut in viata a fost pentru tenis, subliniind ca peste zece ani isi doreste sa aiba o familie, cu trei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )