Libnet.ro
UNICEF

17:00

Oscar Pistorius isi vinde casa pentru a achita costurile procesului.

România Liberă România Liberă,
Oscar Pistorius isi vinde casa pentru a achita costurile procesului.

Campionul paralimpic sud-african Oscar Pistorius, care este acuzat ca si-a ucis iubita Reeva Steenkamp, isi va vinde casa pentru a achita costurile procesului, informeaza Mediafax. A devenit necesar ca Pistorius sa-si vanda resedinta din Pretoria pentru a acoperi costurile procesului care sunt in crestere. El nu se gandeste sa revina si sa locuiasca in acea casa, a declarat Ramsay Webber, responsabilul cu supervizarea afacerii. Oscar Pistorius nu s-a mai intors la resedinta in care si-a . continuă pe România Liberă

Oscar Pistorius isi vinde casa din Pretoria pentru a achita costurile procesului

Campionul paralimpic Oscar Pistorius isi va vinde resedinta dinPretoria pentru a putea achita costurile procesului, potrivit persoanei responsabile cu supervizarea afacerii. A devenit necesar ca Pistorius.

Stia ca ce face este ilegal. Marturia care ar putea fi decisiva in cazul lui Oscar Pistorius

Procesul atletului Oscar Pistorius a intrat in a treia saptamana, iar premisele pentru achitarea sud-africanului sunt din ce in ce mai putine. in balanta va atarna greu marturia lui Sean Rens, un angajat.

Procesul lui Oscar Pistorius, o noua zi. Reeva Steenkamp se afla in pozitie defensiva atunci cand a fost ucisa

Reeva Steenkamp, prietena lui Oscar Pistorius, era asezata pe un teanc de reviste, intr-o pozitie defensiva, atunci cand a fost impuscata mortal de atlet, a marturisit un expert in balistica, citat de CNN.

JPMorgan isi vinde divizia de materii prime pe 3,5 miliarde dolari

JPMorgan Chase and Co. , cea mai mare banca americana, isi vinde divizia de materii prime catre Mercuria Energy Group Ltd. din Elvetia, pentru 3,5 miliarde dolari.

Oscar Pistorius era innebunit dupa arme. Si-a comandat sase inainte de crima care a oripilat Africa de Sud

Cu putin timp inainte de a-si impusca iubita, atletul sud-african isi rezervase alte trei pistoale, o pusca si doua revolvere.

Statul isi vinde la vara actiunile Rompetrol.

Statul va lansa in aceasta vara licitatia prin care vrea sa vanda 26% din Rompetrol Rafinare, iar pretul de pornire va fi de 200 milioane de dolari, cel oferit de actionarul majoritar, grupul Rompetrol, a declarat Gabriel Dumitrascu, directorul Directiei Privatizari din Departamentul pentru Energie. In aceasta vara lansam licitatia pentru vanzarea pachetului de 26% din Rompetrol Rafinare, n. r). Diferenta de 18% va ramane la stat, a declarat Dumitrascu la conferinta Bursa romaneasca, piata .

Sky Broadcast, detinatorul drepturilor tv ale Ligii 1, va trebui sa isi castige licitatia pentru a transmite partidele din campionat

Liga 1 se pregateste pentru un paradox, cel putin din unele declaratii. Compania Sky Broadcast Limited, compania cea care a cumparat cu 165 de milioane de euro drepturile tv ale Ligii 1 pe cinci sezoane, va trebui sa organizeze o licitatie in cadrul careia sa isi castige dreptul de a si transmite partidele la televizor. De aceea, este greu de crezut ca tot ea va licita pentru a difuza partidele la televizor. Acesta vor ajunge, cel mai probabil, pe alte posturi tv.

Moscova isi exprima ingrijorarea pentru minoritatea rusa din Estonia

Rusia si-a exprimat, miercuri, ingrijorarea cu privire la modul in care este tratata numeroasa minoritate rusa din Estonia, comparand politica lingvistica din aceasta tara baltica cu ceea ce ar fi incercat si Ucraina pentru a impiedica folosirea limbii ruse, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )