Libnet.ro
UNICEF

22:45

Otelul, o noua sfert-finalista a Cupei Ligii decisa dupa loviturile departajare

Adevărul Adevărul,
Otelul, o noua sfert-finalista a Cupei Ligii decisa dupa loviturile departajare

Otelul Galati s-a calificat in sferturile Cupei Ligii, dupa ce a invins cu 3-2 0-0) pe Ceahlaul Piatra Neamt in urma loviturilor de departajare. continuă pe Adevărul

VIDEO Rapid-Steaua 1-2. Keseru, cu o dubla, i-a calificat pe ros-albastri in sferturile Cupei Ligii. Otelul a eliminat Ceahlaul dupa loviturile de departajare

Otelul Galati s-a calificat in sferturile Cupei Ligii, dupa ce a invins cu 3-2 0-0) pe Ceahlaul Piatra Neamt in urma loviturilor de departajare. in schimb, Steaua n-a avut nevoie de prelungiri pentru a trimite acasa Rapidul. Salvatorul campioanei Romaniei s-a numit Claudiu Keseru, care a reusit o dubla.

Otelul merge in sferturile Cupei Ligii, dupa 3-2 cu Ceahlaul

Otelul a reusit sa se califice in sferturile Cupei Ligii Adeplast, scor 3-2 cu Ceahlaul dupa lovituri de departajare, la finalul unui meci in care nemtenii au avut cele mai mari ocazii de gol, cu doua ratari imense in minutele 105 si 120. Achim, Chitosca si Marc au ratat de la punctul cu var, iar galatenii, cu o singura lovitura irosita prin Cojoc, au acces in urmatoarea faza a competitiei.

Steaua s-a calificat in sferturile Cupei Ligii dupa ce a invins Rapid (scor 2-1)

Formatia Steaua s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Ligii-Adeplast, dupa ce a invins, sambata, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, cu scorul de 2-1 1-1), echipa Rapid, intr-un meci contand pentru optimile competitiei.

FC Viitorul a reusit calificarea in sferturile de finala ale Cupei Ligii, dupa ce a trecut de FC Botosani, scor 8-6 la loviturile de departajare

Echipa FC Viitorul s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Ligii-Adeplast, dupa ce a invins, vineri, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, formatia FC Botosani, scor 8-6, in urma executarii.

Festival de goluri sub Tampa, Astra in sferturile Cupei Ligii

Astra merge in faza sferturilor de finala a Cupei Ligii, dupa o victorie clara inregistrata in deplasare, scor 4-1 cu FC Brasov. Kehinde Fatai cu o dubla, Seto si Budescu au inscris pentru vicecampioana Romaniei, in timp ce Mugurel Buga a reaprins jocul imediat dupa pauza. Astra merge astfel in urmatoarea faza a competitiei, fiind cea de-a doua sfertfinalista. Viitorul Voluntari s-a calificat in urma confruntarii cu FC Botosani, care a necesitat prelungiri si lovituri de departajare.

Viitorul, prima echipa in sferturile Cupei Ligii, dupa ce-a invins-o pe FC Botosani, la loviturile de departajare

Dupa ce Rapid si CSMS Iasi si-au castigat meciurile din turul preliminar, vineri s-au jucat primele partide din optimile Cupei Ligii. Balul l-au deschis astazi, pe Giulesti, Viitorul si FC Botosani, cu un meci spectaculos, cu multe goluri 3-3), decis de la punctul cu var.

Viitorul si Astra, primele echipe calificate in sferturile Cupei Ligii, dupa doua partide cu multe goluri

Dupa ce Rapid si CSMS Iasi si-au castigat meciurile din turul preliminar, vineri s-au jucat primele partide din optimile Cupei Ligii. Balul l-au deschis astazi, pe Giulesti, Viitorul si FC Botosani, cu un meci spectaculos, cu multe goluri 3-3), decis de la punctul cu var.

Steaua se califica cu rezervele in sferturile Cupei Ligii

Steaua a trecut la limita de Rapid, scor 2-1, in optimile Cupei Ligii, intr-un meci in care campioana a evoluat cu rezervele, punand pret pe returul cu Stromsgodset, de saptamana viitoare, iar giulestenii cu juniorii. Meciul a avut nerv, respectand in multe momente titulatura de derbi, desi se disputa in cadrul unei competitii pe care doar Horia Ivanovici, cel care repeta in mod obsesiv cupa de 1 milion de euro, pare sa o considere importanta. Steaua a venit cu rezervele pe Giulesti, ASA Targu Mures s-a prezentat cu multi juniori la barajul cu CSMS Iasi, iar CFR Cluj urmeaza sa se prezinte cu echipa a doua, maine, la Iasi.

Adrian Cojocaru va arbitra meciul Rapid - Steaua din optimile Cupei Ligii

Arbitrul Adrian Cojocaru va conduce la centru meciul Rapid - Steaua, care se va disputa, sambata, de la ora 21:00, in optimile de finala ale Cupei Ligii-Adeplast, potrivit Mediafax.

Astra a invins FC Brasov, scor 4-1, si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Ligii

Astra Giurgiu a invins, vineri, formatia FC Brasov, cu scorul de 4-1 2-0), calificandu-se astfel in sferturile de finala ale Cupei Ligii. Pentru FC Brasov a marcat Buga 48 penalti), iar pentru Astra au inscris.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )