Libnet.ro
UNICEF

13:00

Otelul romanesc este folosit pentru constructia noii rute feroviare Gara de Nord-Aeroportul Otopeni

Adevărul Adevărul,
Otelul romanesc este folosit pentru constructia noii rute feroviare Gara de Nord-Aeroportul Otopeni

Combinatul siderurgic Liberty Galati, printr-un parteneriat cu Arcada Company Galati, a livrat tabla groasa necesara noii rute feroviare Gara de Nord Aeroportul Otopeni. continuă pe Adevărul

Monica Pop face anuntul crunt. Ce se intampla in Romania imediat dupa alegeri: este devastator pentru noi

Miercuri seara la Sinteza Zilei, Managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, reputatul medic, Monica Pop, a spus ce se va intampla cu numarul infectarilor cu noul coronavirus din cauza alegerilor parlamentare. Ce se intampla cu Romania dupa alegeri Miercuri, la Antena 3, medicul oftalmolog Monica Pop a afirmat ca numarul de infectari cu noul .

Adio, insomnie. Leguma care te scapa de aceasta problema, este vitala pentru un somn bun

Cei care sufera de insomnie ii pot spune adio, intrucat exista o leguma care te scapa de aceasta problema. Nici macar nu este nevoie sa fie mancata. Doar inhalarea mirosului banalei legume induce un somn linistit. Mirositul unei cepe timp de cateva minute inainte de culcare combate insomnia Ceapa te poate scapa de insomnie. Se .

Sarkozy denunta infamii la reluarea procesului in care este judecat pentru coruptie

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a denuntat luni infamiile and cu care este urmarit de sase ani and , la reluarea procesului in care este judecat pentru coruptie si trafic de influenta, intr-un asa-numit caz al interceptarilor and , alaturi de avocatul sau Thierry Herzog si de fostul inalt magistrat Gilbert Azibert, relateaza AFP.

UNTRR: Industria de transport rutier si logistica din Romania este pregatita pentru distribuirea vaccinului anti-Covid 19

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania - UNTRR semnaleaza Guvernului faptul ca industria de transport rutier si logistica din Romania este pregatita pentru distribuirea vaccinului Anti-Covid 19, conform unui comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )