Libnet.ro
UNICEF

06:30

OTP Bank participa la Programul de sprijin al Guvernului pentru mediul antreprenorial - IMM Invest

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OTP Bank participa la Programul de sprijin al Guvernului pentru mediul antreprenorial - IMM Invest

OTP Bank anunta ca, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor care se confrunta cu dificultati economice si deficit de lichiditati ca efect al pandemiei COVID-19, a actionat prompt si a facut toate demersurile necesare pentru a se alatura Conventiei de Garantare si Plata a Granturilor si pentru a avea un rol activ in Programul de sustinere a intreprinderilor mici si mijlocii - IMM INVEST ROMANIA, se arata antr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Fondul National de Garantare lanseaza programul de garantii pentru credite pentru companiile mici si mijlocii. Profesorul Cristian Paun: Sunt doua categorii de credite, ne-am gandit la doua tipuri de nevoi (VIDEO)

Fondul National de Garantare urmeaza sa lanseze oficial vineri, 17 aprilie, programul de garantii pentru credite pentru companiile mici si mijlocii. 15 miliarde de lei se pun la bataie in acest sens. intr-o.

Avertismentul Guvernului pentru toti romanii: trebuie sa ai asa ceva cand te duci la Auchan, Mega Image si alte magazine

In aceste zile, multi oameni au iesit la cumparaturi in numar mare si chiar s-a creat aglomeratie in unele piete si magazine. E motivul pentru care Guvernul, prin Grupul de Comunicare.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )